"I like my money right where I can see it, hanging in my closet"

Shopping! Haha, känner mig fjantigt glad jämt efter jag har shoppat (även om det bara är lite)
 
Detta fick följa med hem idag..
 
Mörkgrön tröja från BikBok för 199:- och lite smågrejer. Köpte även underkläder, sockar och grejer men orkade inte ta kort på det ;)
 

Svar på tal

 
Svar: Hej Elin! Jo jag och Robin är fortfarande tillsammans! Jag har inprincip bott hos honom det senaste halvåret (förutom de dagar då jag jobbar i övik) så vi är väldigt ofta med varann, Just de här senaste dagarna har vi varit ifrån varann, ibland kan det vara skönt att få ha egen tid när man jämt är med varann annars.
 
Vi har funderat länge på om vi skulle vilja flytta ihop och anledningen till att vi fortfarande inte bestämt något är för att  1. Jag har mitt jobb i Övik  2. Jag ska förhoppningsvis börja plugga nästa höst och har ingen aning om ifall jag kommer in i Umeå (det är jätte många som söker sjuksköterska där) så skulle vara lite onödigt att flytta dit om jag ändå ska flytta någon annanstans sedan :)
 
Hoppas du fick svar på dina funderingr nu, hehe ^^

I choose to be happy

, nu har jag varit nedstämd och ledsen så länge att det räcker resten av året och året efter det..
 
Därför väljer jag att inte sitta hemma under täcket och glo på TV utan går ut med mina vänner och är glad.
 
Life is to short.
 

True.

Haha! Söt-mamma!

Ska kanske börja med att säga att min mamma erbjöd sig att hjälpa mig att städa och jag insisterade på att jag klarar det själv men hon tyckte tydligen inte min städning dög ....
 
Hur som helst, här är min mammas version av att skura golvet ;)
 

Loves!

Tråkig dag.. har absolut inget att göra förutom att städa och kolla på TV. Längtar tills imrogon då det blir festligheter med teh girls
 
 

Kaffe på UH

Ska ner på stan nu en sväng och sedan blir det kaffe på UH med Amanda! Kuliigt!! ;)

Bättre sent än aldrig.

Bilderna från Halloween, lite sent att ladda upp nu kanske men.. ÄH!
 
 
Thihi ;)

På min vakt..

Hehe.. Idag har jag suttit barnvakt åt min syster-son.

Gick faktiskt förvånade bra.. trodde nästan att det skulle sluta i kaos.. Är ju själv yngst i familjen och har alltid varit den som blivit passad och aldrig behövt passa någon, men det gick bra som sagt.. vuxenpoäng! ;)

Nu väntar vi båda på att syrran ska komma hem sen ska jag till Robin :))

Lost in Austen

Hej på er,
 
Är i Leding hos mamma och pappa just nu efter att ha jobbat hela helgen. Har preicis krypit ner i världen skönaste säng för att se Lost in Austen (serie som handlar om en tjej som magist hamnar i sin favoritbok, pride and predjudice)
 
Jag älskar ju Pride and predjudice så förhoppningsvis så kommer jag gilla denna serie :)
 

Colours

Har blivit bloggtorka senaste veckan pga. att jag flytt till Umeå och blir bortskämd ;) 
 
Med andra ord sån har jag alltså inte så mycket att skriva om, har blivit ganska less på nutriletten och ändå varvar jag det med keso och de färdigblandade nutriletterna (som är mycket godare).. får se om det ger något i slutändan :) 
 
Bjuder på en bild iaf så ni inte blir helt utråkade, tyckte det var lite kul med färg i höst-deppet.. och ja jag vet att den är felvänd .. ;) 
 

Trött och åter trött..

Jag vet att jag lovade er bilderna från halloween idag men jag orkar faktiskt inte..
 
Kom hem från jobbet för ett tag sen och har ont i magen och ryggen (och det är inte ens mensvärk) så just nu vill jag bara krypa under täcket och sova eller dö eller nått..
 
Bjuder på en instagram bild från i lördags iaf, förhoppningsvis orkar jag ladda upp resten imorgon ..:)
 
 
puss ♥

Måndag..

Hej på er!
 
Ska väl först och främst berätta att jag hade jättekul i helgen, även om jag har lite minnesluckor... Lägger upp bilder senare, är nemligen hemma hos mamma och pappa och blir ompysslad ;)
 
Imorgon blir det jobb 14-21.30, och imorgon börjar jag med Nutrilette igen, ser inte fram emot det direkt men har fått nå jävulsk sötsug på sista tiden + att jag skulle vilja få bort några kilon. Har nutrilette hemma också sen tidigare så antar att det är lika bra att anända upp skiten den här gången.
 
Men hur som helst.. Jävligt rolig helg, bilder kommer senare. ;)
 
 
 
 
 
 

Smakprov!

Bjuder på ett smakprov på min halloween klädsel som jag ska ha på lördag :)
 
Jag vet typ inte ens själv vad jag föreställer.. men siktar på att vara typ en pyskpasient som rymt.. Fick inspiration från amarican horror story säsong 2 !
 
Har bara lekt lite nu med sminket, på lördag kommer det vara lite mer seriöst, ska tex ha sår runt handlederna där jag varit fastspänd ska ska försöka smutsa ner mig på något vis .. Aja ska försöka lägga upp någon bild efter lördag också så ni får se slutresultatet :)
 
 
 
RSS 2.0