Dagarna man lever på resten av året..

Drömmer mig tillbaka till värmen, maten och mäniskorna i Alanya, längtar verkligen till nästa gång jag får åka utomlands igen!  Men resor kostar ju pengar.. såååå det gäller att jobba på nu framöver om jag ska få åka till värmen framöver.. ♥
 
 
 
 

Nytt smink!

Igår var det den årliga "Tjej-kvällen" (Butikerna har öppet till 21:00 och har massa erbjudanden och rea!) här i lilla Övik. Hade verklgen tänkt att jag skulle passa på att fynda när det väl var rea MEN.. som vanligt klarade jag inte av att det var så mycket folk överallt och orkade inte köa osv..

Men köpte iaf smink på Make up store, de hade 20% på hela köpet! :) Fick hem två ögon-skuggor (Enamor & Spellbindning) och ett läppstift (Delight)

 
Skulle egentligen kostat mig 480:-med fick det för endast 384:- ..Nöjd tjej! :)

Drömmar om framtiden..

Det blev ännu en lugn myskväll med massa chips fast med Emmy denna gång :) Blev mycket prat om framtiden, om att bli vuxen och vilket som är smartast: Ta dagen som den kommer eller planera sitt liv? Kan man ens planera livet? Man vet ju aldrig "vad som väntar bakom nästa hörn" eller hur? Men samtidigt, om man inte har planer och drömmar kommer man någonstans i livet då? .. Har ingen aning faktisk, bästa är väl att försöka uppnå sina drömmar samtidigt som man lever för dagen.. :)
 
 
"When you least expect it - sets you on a course that you never planned, into a future you never imagined.”
- Nicholas Sparks, The lucky one
 
"Who can say when the roads meet, that love might be, in your heart
And who can say when the day sleeps, if the night keeps, all your heart"
- Enya, Only time
 
 

Nä, nu ska jag drömma vidare i min mysiga säng :) imorgon blir det jobb 7-15!
 

Fredags mys!

Blev bokad att jobba Lördag-Söndag så det blev en lugn Fredag med Stina och Mänka! :)

Nu ska jag blanda dipp tänkte jag, uppdaterar snart igen :)

Make up store!

Sådärja, då var man hemma igen efter sminkningen på MUS. Vart en sväng på systemet också, vår kära Ogge fyller ju nämligen 20 år idag, GRATTIS OGGE! Så imorgon blir det party!
 
Men det var inte det jag tänkte skriva om.. Jo, angående Smink-kursen på MUS så var det faktiskt riktigt kul! :) Lärde mig inte så jätte mycket nytt men lite var det iaf. Sen köpte jag hem ett lite mörkare puder som jag ska kunna använda som solpuder (Dual foundation-Rio de janerio) utan att det blir för orange, en ögonskugga (Microshadow-coockie) och till sist en consealer (eazy cover-blue) som ska täcka blå ringar runt ögonen (jag har galet mörka ringar runt ögonen)
 
Slänger upp en bild på produkterna och sminkningen! :)
 
 


Burr!

Fyf-n vad kallt och trist det är.. Ska snart ner på stan för att bli sminkad på Make up store. Bokade in en sån där kurs tidigare i veckan, när det kommer till smink är jag helt youtube-lärd, jag brukar nörda massa videos med olika sminkningar så man har väl snappat upp lite tips och knep under åren :) Men tänkte iaf att det kunde vara liite lärorikt.. Jaja vi ser väl ^^
 
Nu ska jag snart ut i regnet som sagt, blir nog både varm jacka och halsduk idag!
 

Party!

Ikväll blir det party på Harrys med min sköna böna! :)♥

 
Skål!

Thinking of you

Back in dövik..

Är tillbaka i Övik en snabbis för att träffa lite kompisar och Mamma och pappa (morsan var nära på att efterlysa mig när jag aldrig kom hem någon gång)

Tar lite ego-bilder i camen som sysselsättning innan jag ska träffa Amänka på stan :) <3


Försöker se glá ut? O.o

Hemma i Sverige!

Jahapp, då har man varit i Sverige i 4 dagar efter 14 soliga dagar i mitt älskade Alanya :D

Måste säga att det var svårare att ställa om sig när man kom hem igen än vad jag hade väntat mig.. Drömmer tex fortfarande som personer och platser i  Alanya. Sen har jag blivit sjuk på det också, inte så konstigt kanske när man går från 41 grader till 14? Aja.. Längtar redan tillbaka iaf.. Åker nog tillbaka i Oktober igen! ;) Haha, nejdå skämtar bara .... eller?

Hur som haver så är jag hos pojkvännen i umeå just nu och lämnade kameran i övik så bilderna för helt enkelt vänta :)

Nu ska jag bädda ner mig och kika på de nyaste avsnitten av Pretty little liars som jag missade medan jag var i turkland :)

Puss /F
RSS 2.0