Gårdagens!

Efter jobbet igår blev det utgång med Sara på Olles! Det var maskerad och jag vet att det inte syns men hade på mig huggtänder :) hade inte tid att spöka ut mig hur mycket som helst.. Får ta det på lördag istället ;)

Ska jobba inatt och imorgon natt, gissa vem som kommer ha ångest när alla har klätt ut sig och ska dra ut imorgon? JAG! 

Aja.. Får nöja mig med 2 maskerader i år.. ;)

Wishlist.



Helgen i bilder!

Iof skulle det behövas typ 10 bilder till för att beskriva hela helgen.. Men ni behöver ju inte veta allt heller (man måste få ha lite hemlisar
Hihi ❤

Skull makeup

För er som missat det måste jag berätta att jag ÄLSKAR halloween! Min favorit högtid efter jul helt klart! 

Hur som haver, så älskar jag såklart att klä ut mig också så tänkte dela med mig av lite tips och så nu innan halloween för er som inte riktigt bestämt er vad ni ska klä ut er till! 

Här är mitt första halloween-inspo vilket är att köra på en skull-makeup! Har har jag först gjort en vanlig döskalle sminkning och sedan en såkallad sugerskull (inte så lyckad, första gången jag ens testade att göra en så..) 

Måste erkänna att första sminkningen bara är halvfärdig, nu blev det lite tråkigt eftersom jag gjorde en sugerskull direkt efter annars hade jag skuggat och målat mer!
Detta är så bra för du behöver inte köpa speciellt smink (om du inte vill) 
Här har jag iaf bara kört på smink jag hade i sminkväskan dvs: ljus fundation, ögonskugga, eyeliner, och maskara! Bara att pyssla på tills du är nöjd och använd fantasin ;) när du gör en sugerskull kan du tillsätta glitter tex eller måla andra mönster än jag gjort :) Måste även tillägga att jag skippade att måla näsan för att jag tyckte det såg OK ut ändå.. Hehe

Cosy socks!

Hej på er!

Det verkligen spöregnar ute just nu! Och som vanligt skulle jag ta bussen från jobbet och fick såklart stå i bara en fliströja i regnet! Gissa vem som var genomvåt när hon kom hem? Haha..

Men var snabb ur kläderna och drog på mig myskläder gjorde te och tryckte i mig lite c-vitamin i form av hallon/björnbär :)

Letade även fram mina tjocksockar som jag fått från mormor (r.i.p) som sååå skönt! Fattar inte varför jag använder dem så sällan :)
Nu blire sova! Puss på er!

Worst day in a long time

Har en "såndär" dag idag.

Sov för länge, har inte haft nånting alls att göra och har varit allmänt deppig..

Skulle egentligen dra och träna men det är något fel på min användare på nordic wellnes så kan inte logga in och boka in mig på några pass :/ känns dumt att bara dra dit och sen funkar inte kortet (vet inte om de gör de) och börjar bli för mörkt och kallt för att gå ut och ta en powerwalk. 

Inte ens maten kunde muntra upp mig, blev inte så gott som jag tänkt mig.. Har lite svårt för lax men försöker lära mig att äta det ändå eftersom den innehåller bra fetter osv.. 
Nä, blä på den här dagen.. Lika bra att gå och lägga sig igen. 


It's friday bby!!



Nordic Wellness, check!

Skaffade kort på nordic wellness idag och passade på att köra ett sh'bam pass (dans-gympa typ).. Skitkul och precis lagom ansträngande :) man får upp pulsen och blir svettig men skulle ändå kunna stanna och styrketräna om jag vill köra mer muskelträning :)
Tror detta kommer bli toppen! 

Nu blir det 99 saker du vill veta om sex i sängen..hahaha, okej nu lät det som jag kommer ha mycket roligare än jag menade x) lol

Mysigt! .. Eller?

Vaknade idag och upptäckte att första snön kommit! "Åh, vad mysigt!" tänkte jag först sen insåg jag att det nog blir svårt att springa ute nu när snön kommer (klart de går men mina skor är inte vinter anpassade direkt så skulle frysa fötterna av mig) sen kom jag på att min skinnjacka och mina munktröjor inte kommer hålla värmen länge till så måste jag köpa en ny jacka och det komma ta 1000år innan jag hittar någon jag gillar..

Aja, nu har jag klagat färdigt för idag! Lite mysigt är det ju faktiskt..❄ 
Puss!

Höstmys

Har haft en bra dag, lugn förmiddag, prommis på eftermiddan sedan kom Sara  och käka tacos med mig och vi planerade inför halloween! Sen gick vi ner på stan och tig en kaffe på UH då vi bestämde oss för att ha en inpuls-myskväll ned film och gotta :) 

Kom nyss hem och ligger i sängen med magen full av mens-och-godis-värk.. Så synd det är om mig va? Haha ;)

Jag idag på väg ner på stan..

Ett halvår..

Ett halvår mellan bilderna.. 

Vet att det är lite olika kvalla på bilderna och att det inte är någon suuuuuper skillnad (kanske bara jag som ser de) 
Men ändå, är så sjukt nöjd med mina resultat och att jag nått ett av mina delmål vilket var att gå ner 10kg, nästa mål är att gå ner i fett procent och bygga mer muskler! Håll tummarna för att det ska gå bra nu! ;) 

Guess that time of the moth it is??



Helgen och sånt

Hej på er!

Vet att jag varit sämst på att blogga senaste tiden men antingen har jag inte haft något att blogga om eller så har jag inte haft tid så .. x)

Hur som haver.. Jobbade kväll i fredags och somnade direkt när jag kom hem. På lördag blev det utgång och en riktigt lyckad sådan! Hur kul som helst och fick en ny kompis! :) på söndag blev de bakis-chill och på kvällen såg jag film hos Daniel :) mycket trevligt! 


Idag har jag inte gjort något vettigt, prommis på fm med Amanda och jobbade kväll på Durra.. Nu blir det sömn, är skit trött :) 

Puss på er ❤

That's how winning is done.

Hurtbulle

Är riktigt stolt över mig själv att jag klev upp i tid och tog en promenad/joggingtur nu på morgonen! Gjorde det igår också så hoppas jag kan lyckas hålla den morgonrutinen nu :)

Nu har jag iaf duschat och landat i sängen med en kopp grönt te, inte det godaste men det ska ju vara nyttigt såååatte.. Ska chilla nu en stund innan vi ser vad dagen har att bjuda på :)

Puss på er!

Natthumor! (The fox)

Hahhaha... Norge nästa? ;)

Less is more?

Har kommit in i en period då jag vill sminka mig väldigt mycket och väldigt mörkt.. Vet egentligen inte varför för jag trivs bättre i mindre smink och dessutom känner och ser jag fräschare ut i mindre mejk (tycker iallafall jag)

Så varför kletar man ändå på massa?? Är jag den ända som gör så omedvetet? x)

Vilken gillar ni mest? Inget smink, lite smink, mycket färg, mörk färg? :)

RSS 2.0