Shopping is my cardio

Blev lite nytt inhandlat från BikBok idag!

Tog modet till mig och köpte två magtröjor.. En vit och en svart. Det trodde jag faktiskt aldrig men nu tror jag att jag möjligen skulle kunna gå ut i det, behöver bara jobba på absen lite så det tightar till sig något ;) har typ inte tränat mage sen i maj!

Blev smycken också och en halsduk som inte kom med på bild men :) är nöjd i varje fall! Alltid något att var glad över ;)

 

Så sjuk kväll...

Alltså jag har haft en sån knäpp kväll/natt så ni fattar inte.. Men jävligt kul har jag haft!

Love life! Godnatt ❤

Läskigajävlahoroskop

Haha, ja jag är lite vidskeplig kanske men mina horoskop stämmer ALLTID in på allt som händer i mitt liv..

Vet att det är omöjligt men så äre! Nu blir det att hoppa in i duschen och bege sig mot stan, här ska lönen spenderas! ;)

Miss it..

Saknar sommaren, saknar att sola, saknar de varma nätterna, saknar att vara brun.. Sommar 2014 kom NU!

Fin fredagkväll

Blev en riktigt fin fredag!

Var ledig idag och storstädade och fixade lite här hemma och började planera lite höstinredning (det är ju snart löning vettu!)

Sedan kom Emmy och åt middag med mig sedan gick vi och mötte upp Amanda! Slutade med att vi satt poch surrade hela kvällen som vanligt, hehe ;)

Puss på er sötnosar!

Livet är så kort, så tycker ni ska göra som jag och bara vara er själv och skita i ifall folk kallar er bimbo, bög, drägg, slampa eller whatever.. Så sjukt många som höjer på ögonbrynen när jag säger att jag umgåtts med "den eller den" men vet ni? Jag har slutat döma folk efter hur dom klär sig eller agerar för det är deras liv och inte mitt.. Är dom trevliga mot mig kan de förvänta sig samma tillbaka, enkelt va?

Så som sagt; Gör vafan du vill, klä dig hur du vill umgås med vilka du vill.. Det som gör DIG lycklig och inte andra..

Dagens citat: "change or they will change you" och "don't worry be happy"

Happy friday!

Food

Har ju äntligen börjat använda köket här hemma!

Idag blev det kyckling med chilli-vitlöks marinad och kokta grönisar! Blev faktiskt godare än jag trodde så ska definitivt göra det fler gånger!

Har lyckas hålla kosten hyfsat hälsosam de senaste dagarna och det märks redan! Är tex mindre uppblåst om magen och är mycket piggare än vanligt :) ska egentligen ha "fuskdag" på fredag men funderar på om jag ska köpa lite choklad att ha inatt (på jobbet) .. Igår hade jag med mig frukt, bubbelvatten, celsius och två mackor och blev såååå hungrig och sötsugen vid 3-4 tiden .. Hmm.. Så himla svårt :/



Fortfarande förkyld..

2 veckor har jag varit förkyld nu och det vägrar ge sig :(

Jobbar även natt nu.. Så nyttigt äter man ju inte direkt heller.. Fast är mycket bättre på att INTE små äta på natten nu än om man jämför med innan sommaren tex.. Då åt jag varje halvtimme typ! Haha..tur att det är lättförtjänta pengar iaf.

Men vill ändå börja jobba vanligt igen och bli frisk så jag kan komma igång med träningen som vanligt (5dagar/vecka) .. Är väldigt drygt att träna när man kliver upp tre på eftermiddan och börjar nio igen.

Men är nöjd över att jag tog mig tid och gick 1,5h idag med Emmy :) även om näsan rann ordentligt efteråt och jag komma vara slö inatt ..;)

Hundra minnen, tusen skratt, miljoner hemligheter..

Spenderade min helg med min andra hälft, tack kära du för att du finns ❤

Bästi-mys!

Har myskväll med Sara ikväll och käkar ost och kex :)

Dagens "jag vill"

Idag känner jag att jag vill:

- Få fast jobb (så jag kan få betald ledighet)
- Bli frisk från denna förkylning
- Kunna äta vad jag vill utan att gå upp i vikt
- Vara i ett förhållande
- Ha ett paket kakor, NU!


Meeeen vad vore livet om man fick allt man ville... Man får vara glad ändå ..typ ;)

Färg och klipp!

Var hos min frisör Titti på ödlan och brorsan idag och färgade utväxten och toppade bort lite av håret som var slitet, blev supernöjd och håret känns sååå mycket frächare nu :D

Får väl se om jag ids lägga upp någon bild på resultatet .. ;) tills vidare får ni nöja er med mina "väntar på att blekningen ska värka" bilder ;)

RSS 2.0