La La Di, La La Da, La La Da

Whenever you're around
I always seem to smile
And people ask me how
Well you're the reason why
I'm dancing in the mirror and singing in the shower

Att montera en ljuskrona..

Hej, hej! 

Nu har vi fått hem vår nya "kristallkrona" som jag beställde i måndags! 

Hade dock inte uppfattat att man skulle montera den själv! Haha alltså ni skulle sett hur jag och Niklas tittade på varann när vi förstod att vi själva skulle sätta dit alla 1600 kristaller.. Men det gick bra! Trodde det skulle vara mycket svårare än det var. 
Om några veckor får vi vår stora nya soffa också.. Så snart är vardagrummet "klart" :)

Nu blir det bio med älskling och Lars! 

Hörs!

Videoblogg!

 
Hahah, ber om ursäkt att jag svamlar.. men det var trots allt min första videoblogg såååå den får duga. Kändes sjukt konstigt att sitta och prata för sig själv måste jag erkänna och det är mycket svårare att få till ett bra videoinlägg än vad man kan tro ^^
 
Fattar dock inte alls varför den belv så "rörlig".. ser typ ut som nått fyllo försöker filma mig? Blev inte så på youtube iallafall så det är förmogligen nått knäppt som har med blogg.se att göra (som vanligt)
 
Hoppas ni tyckte det var kul iallafall! Jag har värsta migränen så tänkte lägga mig och vila en stund nu, Kram på er!

Har jag en blogg?

Hej alla fina! 

Nu var det ett tag sedan jag bloggade (sorry about that) men har haft helt fullt upp. 

Jag har säkert nämnt det tidigare men jag har sagt upp mig från ComHem och jobbar som vikarie inom handikapp igen, vilket känns riktigt bra! 

För det andra har jag blivit (da-da-da-daaaam) blivit sambo med min Nicke-prick! Ska visa lägenheten senare, tänkte typ göra en videoblogg eller nått, men vill invänta vår nya soffa först ;)

Så vad sker annars? Hm.. Just nu chillar jag hemma framför Netflix och kikar på Dexter, ska träna och göra käk sen städa innan Nicke kommer hem från jobbet :) 
Ska skriva snart igen, tills dess: Puss&Kram
RSS 2.0