No one is ever gonna love you more than I do.

Hej allihopa!

Har haft en sån sjunt bra helg! 

Mys på fredag kväll med Niklas, köpte typ 1,5kg godis som vi satte i oss och såg film. Vi bäddade till och med ut soffan och somnade framför filmen, hehe ;)

På lördag blev det utgång med Helge, Tobbe, Peter och Emmy! Sjukt kul hade jag och idag när jag vaknade så var jag konstigt nog inte bakis.. Var därimot SJUKT hungrig så låg och tjatade för Niklas om hur hungrig jag var tills pizzeriorna hade öppnat så vi kunde dra en beställning på onlinepizza! Haha.. 

Sen blev det att käka och surra hamla minnen med Tobbe som också sov hos Nicke :) kulish, kulish! Efter Tobbe dragit så blev det bara massa bakis gos sen gjorde jag en lite senare middag till oss sen myste vi tills Niklas skulle dra och jobba natt, saknar honom redan.. Ska sova ensam nu när han jobbar natt.. Och har i stort sätt inte sovit ensam så värst mycket sen vi blev tillsammans.. Men men, så äre :) 

Är lycklig som tusan med denna kille, han säger alltid rätt saker, han verkar förstå hur jag funkar utan att egentligen ha känt mig vidare länge.. Älskar honom såååå otroligt mycket att jag inte vet vart jag ska he mig, tjatar hela tiden om hur mycket jag tycker om honom när jag är med hsn bara flr att det känns som jag ska spricka om jag inte säger något. Nä nu ska jag sluta, blev ett långt inlägg idag men ääh...


Alla hjärtans dag med finaste!

Jobbade till halv sju igår kväll sen plockade Niklas upp mig och vi drog hem till honom. 

Det blev bland annat hemgjord glass, choklad doppade jordgubbar, vitt vin och så såg vi titanic ;) 
Såå mysigt! :) hoppas ni alla hade en toppen dag också! Puss ❤️

Fall nine times, stand up ten

Då var det dags att att köra igång med träningen igen

Inte för att jag varit "dålig" på att träna senaste tiden men vill komma tillbaka i min gamla rutin då jag tränade 4-6 dagar i veckan.. Idag körde jag igång med mage+ben, känner mig riktigt mör och skakig såhär efteråt, SKÖNT!

Imorgon blire sh'bam och käk med Sara :D NU KÖR VI MOT BEACH 2014!

Anledningen till min frånvaro på sistone.. :)Hörde att det var superbowl igår...

Omg vad ont i magen jag haft idag... Konstigt...?

RSS 2.0