Oh, Thursday..

Hej! 

Idag har jag inte mycket att säga, bjuder på några typiska Frida-monents a lá bitstrips istället ;) enjoy!

Lill lördag!

Nu när man jobbar och står i så mycket har lill-lördag fått en annan betydelse, dvs gotta och serier! ;)

I övrigt är allt bra på jobbet och så. N åker ju utomlands nu dock vilket är lite ledsamt, bara i 5 dar iof men kommer kännas som en evighet :/ men men.. 

Har lite annat på gång också men tror jag håller lite på det :) stay tuned! ;) 

SÖTASTE



Mössa på!

Huvva! Sånna här kalla dagar önskar man att maten kunde handla sig själv, men icke.. Bara att klä på sig och ge sig ut i kylan! 


tjääiijna


Snart helg!

Hej på er! 

Oj, vad den här veckan gick fort! Iallafall för mig. Första veckan på ComHem har varit awesome även om jag varit sjuuukt trött på kvällen! Inte så konstigt ändå, vi har ju en grundkurs just nu och jag har ju inte suttit vid "skolbänken" sen sista året på gymnasiet x) 

Lyckades iallafall ta mig till ett sh'bam-pass idag! Så skönt eftersom jag inte kunnat träna sen jag blev sjuk i december typ?!  Nu jävlar ska fettet brinna igen! ;D

Jaja nog om det. 

Kommer bli skönt att få vila i helgen. Imorgon ska jag vara med Niklas efter jobbet, bästa fredags sysslan :D wiiiiiee! 

Helgen!

Firade att jag fått jobb i fredags, åt middag hos Ante med gänget! Sedan blev det en lite spontan utgång, lika kul som alltid!

Jag och Lina lekte kockar och gjorde bacon-lindad kyckling med halomi fyllning, hasselbackspotatis, bea och sallad! Och såklart vin, vin och ännu mer vin ;) haha!

Lördagen blev en heldag med Nicke! Två filmer, pizza och massa scrubs! Perfekta bakis-dagen ;)

Börjar på nya jobbet imorgon!

Som ni vet skrev jag ju i fredags att jag fått jobb, vad jag inte skrev var att det var på comhem! 

Känns verkligen superkul.. Även om jag kommer sakna alla på mitt gamla jobb.

Men det går inte i längden att leva på ett vikariejobb, klart det "går" men man vet aldrig när man ska jobba eller vilka tider, man vet aldrig om man har råd att betala sina räkningar osv. Tråkigt men sant.

Har ju velat plugga till sjuksköterska också men efter lite funderingar så bestämde jag mig för att testa på nånting annat än vård innan jag bestämde mig, har ju inte bråttom direkt? :) 

Själv tror jag kommer trivas jättebra på comhem! Känns som jag passar till jobbet! :)

I got the job!

Jag fick jobbet! Shit.. Är så himla glad just nu!

Ska berätta allt om det sedan, är lite trött just nu,  kunde inte slappna av igår så kunde inte somna..visste ju att dom skulle ringa upp idag..

PUSS /glá tjej!

Sån "svordom" bra dag!

Alltså.. Jag är helt stum, den här dagen har varit så perfekt! ❤️

Hade två arbetsintervjuer idag som båda gick bra, sedan har jag umgåtts med bästa vännerna, det blev vin och skräckis hos Ante sedan MAX! 
Nu ligger jag nerbäddad i soffan (ja, den är mysigare än sängen) och ska se två helt nya avsnitt av mina favoritserier! Perfekt avslut på dagen!

Bitstrips-Frida!

Älskar bitstrips! Tycker bilderna är så roliga och gulliga ;D 

Känner ni igen någon/några?

All gone :)

Ikväll har min böna bjudit på middag, mums! 
Och imorgon är det min tur, så mycket lättare att laga RIKTIGA nyttiga måltider när man äter med någon annan :) har slarvat sjukt mycket med maten på sistone, jättedumt.. Men ska tillbaka på banan igen, både när det gäller träning och kost, kollade på bilder från i somras och blev aspepp :) 

Väger iof bara 3kg mer än jag gjorde då.. Men har tappat jätte mycket muskler och lagt på mig fett istället så.. MEN, MEN det blir nig bra resultat i slutändan! :D



Alla kilon är inte negativa ;)



1 januari

Gott nytt år på er fina! 

Jag hade en svin-lyckad nyår! 

Åt trerätters hos Andreas med gänget (räkcoctail, tacotårta och bailys-pannacotta) 

Sedan lite festligerhetwr på det men notera 'lite' .. Har varit JÄTTE sjuk så trodde knappt jag skulle klara mig till tolvslaget men det gick bara fint!
Nu är jag sjukt taggad för 2014! Känner verkligen att "this will be the year" ❤️
RSS 2.0