Myspys

Hej på er! 

Jahapp, ja vad ska jag skriva idag då? 

Har hört från rehab assistans idag iallafall angående mitt nya jobb :) Fortfarande lite små detaljer kvar att gå igenom innan intruduktionen börjar :)

Just nu chillar jag framför svenska hollywood fruar, Nicke har flytt till ett annat rum eftersom han blir så provoserad av dem, haha! 


Please, pleeeease santa!

Jul- wanties!
 
Typiska tjej-grejer som ni kan se (eller är det sexistisk av mig att säga så?)
Men sen önskar jag mig såklart massa andra små-grejer ni vet :)

Monday

Hej på er! 

Idag blev det en lååååång sovmorgon pch sen gick jag och bae på stan en sväng :) Sedan var vi bjudna hem till Kicken och Bella på födelsedags fika (kicken fyller 26 idag!)

Nu är jag helt mätt och slö nu och sitter parkerad framför PH.. Hoppas ni alla har det bra där ni sitter, ska försöka blogga om något intressantare senare i veckan :) 

Lite gör skillnad!

En liten detalj kan verkligen göra skillnad! Speciellt i hemmet :)

Vi har haft denna svarta ljustake i ett av våra fönster med ett lite tråkigt grönt ljus i.. Så plötsligt kom jag att tänka på att jag hade nått gammalt "ljus-smycke" liggande nånstans.. Letade fram det och bytte ut ljuset till ett vitt och VOILÁ! 
Ger verkligen en helt annan känsla nu :D

Tjocksockar på!

Hej på er! 

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen igår. Dey blev en lugn fredag, vi åkte till Leding och hälsa på mamma och pappa sen såg vi på film när vi kom hem :) 

Jaja, nu har det börjat bli så pass kyligt att jag måste ha tjocksockar för att inte frysa fossingarna av mig! Har parkerat mig soffan nu med en kopp kaffe och julmusik :D Blir en mysig hemmakväll även ikväll med älsklingen :)

Throw back Thursday!

Bjuder på denna bild från förra november på mig och Sara! 

En helt galen utekväll om jag inte minns fel.. Kvällen slutade med att Sara åkte in på akuten, INTE för att hon var för full! Hon fick nån mega magkramp dock.. Sen när vi var klara på akuten vid 4 på natten så drog vi på efterfest (dont ask why) Hur som haver så träffade jag värdens bästa kille på efterfesten (Niklas) och två månader senare blev vi pojkvän/flickvän! ;)

Give me!

På senaste tiden har jag blivit så nagel tokig! 

Kolla in naglarna på bilden nedan tex.. Hur snyggt är det inte? Jag har alltid haft långa naglar naturligt.. Dock är jag inte så duktig på att ta hand om dem och mina händer, men nu ska det bli ändring på det! Och jag ska försöka lära mig lite mer om manikyr 😉💅


Ny videoblogg!

 
Ja, jag vet att jag säger "liksom" hela tiden ;) haha!

Vitaminbost

Hej snyggingar! 

Min fot gör ännu mer ont idag 😰 så inget sh'bam pass idag..TYPISKT! 

Aja.. Sånt som händer.. Just nu försöker jag vitaminbosta med morot-citron-juice och mandlar så ska jag tappa upp ett hett bad senare. Blir nog skönt ☺️


Glöm ej!



En liten "reminder" till er idag 😊 

Har fått skit ont i fiten efter gårdsgens träning.. Hoppas verkligen att det känns bättre tills imorgon .. Skulle ju vara så typiskt om jag har ont i flera dar nu när jag väl kommit igång med träningen 😖

Jaja, håll tummar och tår för mig att det blir bättre! Nu ska jag lägga foten högt och pysa och se film i sängen (haha, ja jag beter mig som jag brutit benet när jag bara har lite ont) 😉

Hej på dig helg!

..och hej på er! 

Det blir en lugn helg för den här tjejen :) Bara fixat i läggan inprincip.. Igår installerade vi (eller ja..Niklas) en dimmer i vardagsrummet så nu skipper vi strålkastar ljuset från kristallkronan. Sen så var vi på rusta idag och köpte en matta och lite annat kul :)
Nu myser vi ner oss och dricker glögg till julmusik och tända ljus! Myspys! Läntar bara liite till första advent då jag får julpynta :D

Videoblogg!

 
 
Haha, ja men det blir bättre, right?
Blir alltid på irriterad när jag gör v-bloggar för att tekniken alltid ska köra ihop. Men nu hoppas jag att detta ska funka :)

Tisdag!

Hej på er! 

Så idag har jag varit på träff på AF och lämnat lite cv:n till olika arbetsgivare osv. Kändes bra, känns som folk har lätt för att gilla mig och att folk tar mig seriöst och så :)

Annars så har det inte hänt så mycket, sprang in på affären på vägen hem, men såklart glömde jag mitt bankort i min andra jacka.. Men upptäckte det innan jag ställde mig i kön (tack och lov) 
Så Nicke skulle handla det vi behöver när han går hem från gymmet. 

Själv lär jag bara träna lite hemma idag, om jag inte går på pass dvs.. Var så sjukt längesen nu så.. Mem vi får se ;)


Ny leksak!

Wiiie! 

Nu har vi fått hem vår samsung padda :) Blir mysigt när vi tex ligger i sängen på kvällen och kikar på knäppa klipp på youtube ;) 

Halloween party!

I lördags var det halloween fester på alla öviks krogar, så jag och mina brudar slängde såklart ihop en liten halloween förfest hemma hos oss :)
 
Orkade inte klä ut mig i år på grund av att fantasin tog slut.. Men slängde på mig en mask iallafall, vilket gav ganska mycket om jag får säga det själv ;)
RSS 2.0