Mån annan som tänker såhär ibland?



Aj för f*n

Hej!
 
Guuuuuu va ont jag har i vaderna efter gårdagens sh'bam pass.. Tärningsvärk är förmodligen det värsta jag vet. Men men, det är ju iallafall en bekräftelse på att det tagit i musklerna. Idag har jag även kört lite rumpa/lår + arm/bröst här hemma (som konstigt nog tog gick asbra.. annars är det ju lätt att man blir lat när man sitter hemma, hehe) så kommer nog ha ordentligt ont imorgon!
 
Ja, vad har jag mer gjort idag då? Jag har varit på Arbetsförmedningen igen sen efter det gick jag en tur på stan och köpte läppsyl och en jättefin handväska! Sen har jag bara varit hemma, käkat kyckling och cuscus och tvättat typ :)
 
Känns som saker och ting börjar flyta på mer och mer nu och känner på mig att possetiva saker är på väg att hända! Hoppas, hoppas, hoppas på bra besked nu. Håll tummarna..
 
 


Party igår, pigg idag!

Hej på er fina! 

Jag tänkte uppdatera igår men ja.. Ni vet hur det brukar bli ;) det var iallafall tjejfest (jag, Emmy och Amanda) och sedan gick vi ut.

Väl på krogen köpte jag faktiskt ingenting, blev bjuden på en drink sen tänkte jag gå till baren men ändrade mig och tänkte "nä.. Gud vad onödigt" så jag drack inget mer efter klockan ett. Sen tackade jag nej till efterfest också.. Kände mig nöjd med kvällen ändå (vuxenpoäng?) 

Idag känner jag mig jättepigg! Ska iväg på kalas nu sen blir det träning ikväll! Yey! 
Såhär uppiffad var jag igår, hehe ;)

We ❤️ selfies


Videoblogg!

 

Dålig uppdatering på sistone

.. Har egentligen ingen bra anledning till varför det blivit så men.. Kan ha att göra med att jag haft mycket annat för mig som jobb osv. Gäller bara att komma igång igen så brukar det rulla på sedan :)
 
Idag var jag iallafall ledig eftet en hel del jobbande, så det blev en lång sovmorgon och sedan gick jag och sambon en sväng på stan. Ett gäng trosor fick följa med hem, måste typ rensa bort massor av underkläder för det är väldigt mycket jag inte använder för jag tycker de är obekväma. Har blivit jätte petig med att de måste vara bekväma faktiskt, börjar väl bli en gammal tant antar jag, haha ;)
 
Har börjat äta nyttigare och börjat träna lite nu med (nyårslöfte ni vet).. Inte för att jag är missnöjd med hur jag ser ut men har varit väldigt trött och haft ont i kroppen senaste månaderna så ska testa och går jag ner är det bara ett plus :) skulle ju inte sitta fel om jag kunde få tillbaka formen som på bilden till sommaren :)

Bra start på 2015!

Hej på er! 
 
Kan ni fatta att det är 2015? Tycker detta år har gått så fort! 
 
Jag hade iallafall en jättelyckad nyår! God mat, mycket folk, fick en kyss på tolvslaget och SARA OCH JAG VANN I BEERPONG mot våra pojkvänner! xD
 
Blev inte ens bakis .. Bara väldigt trött, sov typ hela nyårsdagen, haha
 
RSS 2.0