Mår mycket bättre!

Hej på er! 

Nu mår jag äntligen mycket bättre! 

Men alltså herregud! Jag måste berätta vad som hände.. Jag började må lite illa på lördagen, sen blev det bara värre och värre.. måndag, tisdag och onsdag var det som värst sen till slut var jag bara tvungen att spy (jag hatar att spy så jag undvek det in i det sista

Iallafall kaskadspydde jag typ 3 gånger sen har jag mått kanon? Nån som har varit med om liknande? Jag hade inte ont i magen eller nått, mådde bara illa.. as skumt! 


Känns skönt att vara tillbaka på banan igen ;) Did you miss me? 

Jag är sjuk :(

Hej!

Vet ni? Jag är sjuk och har knappt tagit mig ur sängen idag :( därför har jag inte bloggat.. 

Men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon, jag är typ aldrig sängliggande mer än nån dag! Så bloggar mer då :)
Kram /F

Dålig service på varvsberget

Hej på er! 

Igår var jag ju på middag med C's familj på varvsberget, det var tacobuffe och måste bara säga att det var den sämsta tacobuffen jag varit på! 

För det första var det jättelite tillbehör, fanns inte ens créme fräsch till eller guacamole? De hade salladsdressing ist.. Sen hade vi sagt till att vi skulle vara 3 som inte åt kött, men det slutade med att vi blev 5, men de andra två som inte "beställt" vegetariskt i förväg fick inget? dom fick äta bara sallad typ..  det tar det inte lång tid att värma upp qourn, för det andra, det var en buffé?? Ska inte vi få så mycket veggo färsh vi vill eller ska vi betala för en buffé sen bara få en portion ändå? Fattar inte grejen men dålig service var det iallafall! 

Sen drog vi "ungdomar" vidare till bishops arms och drack lite vin och öl :) Så det blev ett trevligt avslut på kvällen iallafall!


Ikväll är det 40års kalas iallafall, blir nog kul! :D

/F

Tittar tillbaka i bildarkivet (flashback friday)

Hej på er!
 
Idag ska jag och C på middag på varvsberget tillsammans med hans familj! Hans äldsta bror fyller nämligen 40! Ska bli jättekul!
 
iallafall, jag tyckte det skulle vara kul att kolla tillbaka på lite olika bilder från mitt bloggarkiv så kan jag lägga en liten kommentar under.. kul va? 
 
Några av de äldsta bilderna.. från 2011 tror jag..
 
Min gamla header, rätt fin men jag ägde såå inte rättigheterna för blombilden.. smart frida...
 
NAW, mitt ex! Alltså jag var så jävla kär i den här killen, my gosh! Vi är iallafall fortfarande vänner om ni undrar!
 
Bildkollage från när jag följde med Sara till Stockhom och firade nyår med henne, hennes (föredetta) kille Antonio och hans kompisar, så roliga minnen!
 
HAHA, en gång i tiden tyckte jag tydligen att denna quote var relevant?? xD
 
Oh my, här var jag som smalast tror jag..men ser ni hur svullna mina ben ser ut i jämförelse med överkroppen? Så hade jag alltid när jag åt kött, mina ben var svullna och kändes ofta avdomnade, så jäkla konstigt!
 
 
Före/efter bilder efter min viktnedgång efter ha svält mig själv ..... :s
 
 
WIIIE, första gången jag testade att vara vegan!, det här är efter en vecka tror jag.. 
 
Åhhhh! Här hade jag och Nicke just flyttat ihop och jag lekte hemma-fru som fan och bakade och höll på x) Saknar lägenheten :'(
 
NAW igen! .. Och nej jag tycker inte det är weird att skriva om mina ex.. dom har ju funnits i mitt liv och jag ångrar faktiskt inte nått av det, Niklas var och är en idag en av mina bästa vänner!
 
 
 
Nä nu får det vara bra tror jag! Hoppas ni tyckte det här var kul ;) 
 
Kram /F

Frozen fruit smoothie

Hej på er! 
 
Här har ni mitt nya beroende, det är typ som strawberry daquari fast bara frukt (ingen alkohol) och den är sååå god! Tänkte bjuda på receptet så att ni också kan testa den! ;)
 


Jag höftar ju en hel del som ni vet men det jag har i är iallafall
  • - Frysta jordgubbar som jag skär upp i mindre bitar
  • - Fryst mango
  • - Passionsfrukt
  • - Tropisk juice, jag använder oftast brämhults eller inocent! (jag häller upp lite i taget, men tänk att juicen ska täcka frukten men inte så mycket mer än så, om du inte vill ha den lösare dvs!)
 
Hoppas verkligen ni gillar det!
 
Kram /F

Dagens: jag vill / jag borde...

Just nu vill jag bara...
 
Ligga i sängen hela dan å bara kolla på film och serier,
men jag borde tvätta och städa.. och gå med skräp till sorteringen...
 
Jag vill käka en stor pizza flottig pizza,
men jag borde äta nått nyttigare..
 
Jag vill shoppa massa smink och kläder och annat kul,
men jag måste försöka spara pengar..(Alla nya möbler som jag vill ha till min nya lägenhet kommer kosta mig typ 10.000:- , får väl iof skylla mig själv när jag är så petig)
 
Önskar jag var pigg som en hare.. lol 

 
Jag vet att det är i-lands problem men bläää vad livet är tråkigt ibland ..x)

Veckoschema

Hej på er! 

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen under helgen, har helt seriöst inte gjort nått värt att skriva om ;P Träffade bara tjejerna i lördags och såg skräckis, annars ha jag bara chillat :)

Så här ser iallafall veckans schema ut, många födelsedagar är det iallafall! Haha hade typ 4 olika kalas att välja mellan i helgen! ;)


Så det är inte så mycket att göra denna vecka! Rätt skönt ändå.. 

Vad är era planer denna vecka? 


puss! /F

Jag är så ful

Hej på er! 

Ber om ursäkt för att det inte blev något blogginlägg igår men hade seriös bloggtorka x) 

Hur som helst, jag känner att min energi har varit lite låg senaste dagarna på grund av att jag känner att jag är i en "ful-period".. haha, har ni haft det nån gång?

Jag är i en sån just nu då jag bara känner mig tjock, svullen, min hud är torr, jag är blek och grå, jag är less på mitt hår och alla mina kläder.. Inget är bra med andra ord! 

Jag vet att detta är i-lands problem men jag känner verkligen att jag tappar gnistan sånna här gånger.. Än fast jag vet att det bara är en känsla och att jag är fin.. fast det känns inte så

Har iallafall fixat naglarna, det ger faktiskt ganska mycket att kolla på sina händer och se att naglarna inte är tråkiga iallafall! Sen ska jag nog städa lägenheten, träna lite, ta en lång dusch och skrubba och smörja mig efteråt sen äta nån god mat .. det brukar alltid hjälpa! 
Tänkte låta ansiktet vila så är osminkad! Känns sådär då jag bara spackla över allt med smink lol.. 


Skickar massa kärlek till er som behöver det! <3 /F

Kaffe med snyggis!

Hej bloggen!
 
Nu är jag "hemma" igen efter en tur på stan med denna snyggis! Vi har bland annat planerat ett födelsedags kalas och har fikat! Jag drack en vaniljlatte, har blivit helt beroende av det! lol
 
Nu är jag hos Cesar och han står i köket och gör tacos! MUMS! Är så sjukt hungrig :D 
 


Sen får vi se vad kvällen bjuder på, stannar nog här till imorgon iallafall :) 
 
 
PUSS /F

Morgonstund har guld i mun

Godmorgon älsklingar! 

Hoppas ni alla sovit gott? 

Jag är JÄTTE trött idag och fryser typ hela tiden än hur mycket jag klär på mig :(  Det har varit så nu i några dagar, kanske håller jag på att bli sjuk? Blä jag har inte tid! 

Idag ska jag iallafall försöka rensa bland mina kläder, lägga in det jag ska ha i garderoben, lägga allt smutsigt i tvätten och packa ner allt jag inte använder som ska säljas eller skänkas bort.. Men egentligen vill jag bara krypa ner i sängen och ba sova ännu mer och se film och så .. men måste samtidigt ta tag i skiten för just nu hittar jag INGENTING.. så drygt! 

Här är iallafall min vackra frukost! Fint va? Det är min mango/spenat smoothie med frön och nötter, hallon och banan, Mums! Hoppas detta gör mig pigg..


Puss, vi hörd senare :) /F

Blandade känslor när jag ser detta..

Alltså my gooood! 
 
Kolla min mage för 2 år sen? 
 
Vill så gärna se ut så igen.. men sanningen bakom bilden är inprincip ätstörning och ortorexi :/ Jag gick ju ner en hel del det året, 12kg på 5 månader..
 

Vad gjorde jag då? Jo jag gick till och från jobbet varje dag (1 mil!!) varav 3-5dagar i veckan så gymmade jag en timme innan min prommis. 
 
Utöver det åt jag 500-800 kalorier per dag och INGA kolhydrater och extremt lite fett.. jag levde inprincip på bär, kvarg, kycklingsallad och Celcius.. Och det tanke på hur mycket jag rörde på mig så fattar jag inte att jag överlevde? Sjukt.. 
 
Jag minns att jag hade EN "ätardag" då jag fick unna mig något.. MEN då utmandade jag mig själv genom att tänka att "för att få äta chips ikväll måste jag gå en mil" tex... 
 
Det roliga är att många ser detta som en helt normal diet och tränings schema. Men det är inte hälsosamt, jag fick varken i mig tillräckligt med energi eller vitaminer och det slog verkligen tillbaka mot min kropp i form av massor av finnar, svullna ben, inflammation i benhinnorna med mera ..men jag trodde det var normalt.
 
Jag och mitt ex hade det lite svajigt under den här perioden och han visste inte vad han ville. På något vänster fick jag för mig att om jag blev snygg och så skulle han inte lämna mig. Förutom det försökte jag göra honom svartsjuk eller osäker genom att "inte verka så intresserad längre".. Men det fungerade ju såklart inte.. Jag tror tvärtom att jag gjorde det värre.. han tyckte ju om mig hur jag än såg ut.. det var ju förhållandet i sig som inte fungerade och hade jag lagt ner mer energi på att lösa våra problem istället för att vara besatt av hur jag såg ut och hållt allt det jobbiga inom mig så hade vi kanske kunnat få det att funka..
 
Men jag måste ju tänka såhär också, gud vilken läxa jag lärde mig? Idag har jag en mycket mognare inställning till hälsa och relationer. Jag vet att allt inte handlar om hur man ser ut utan hälsa kommer inifrån och det gäller även känslor, att låssas att man inte bryr sig osv löser inget, bara ärlighet mot varandra gör det.
 
 
Jag hoppas verkligen några av er (speciellt ni yngre) tar till er av det här så ni inte behöver gå igenom samma sak som jag, för det var verkligen en jobbig period med mycket ångest och  det tar lååång tid att tar sig ur .. än idag får jag lätt ångest om jag ätit "onyttigt" 
 
 
Kram och sköt om er! /F
 

Mat shopping och frullebulle

Godmorgon kära bloggläsare! 

Har börjat dagen på bästa sätt med en promenad till affären i vårsolen! 

Jag har btw upptäckt att frukt och grönsaker är sjukt billigt! x) Det på bilden är så t jag brukar köpa regelbundet, det räcker kanske en och en halv vecka.. 204:- gick detta på vilket är billigt om ni frågar mig (nästan allt är organiskt/ekologiskt) .. 

Efter handlingen gjorde jag en god frukost! Jag älskar frukost, det är ett mysigt sätt att starta dagen på! 

Jag jobbar ju hela helgen så jag lär inte hitta på något speciellt .. ska bara mysa hela dan tills det är dags att gå på jobbet! 

Puss! /F

Flashback friday!

Hej på er!
 
Hoppas allt är bra med er! Idag är det ju fredag så jag tänkte köra på en flashback friday även denna vecka, hehe ;)
 
Dessa bilder är från när jag var i Alanya (turkiet) 2011!
 
Denna resa var verkligen en wow-upplevelse för mig eftersom det var den första resan någonsin som jag gjorde utan mina föräldrar. Jag fick ju den här resan av dem i student present så jag och min kompis Amanda åkte till ett av de hetaste partyställerna (då iallafall, vet ej om det är lika poppis nu?) 
 
Vi bokade ett "All-inklusive" hotell så vi kunde inpricip dricka hur mycket vi ville helt "gratis"
 
Dessutom så var det jätte många andra svenska ungdommar på vårt hotell så alla vi umgick som ett ända gäng! Vi kallade oss på skoj för "haffla crew" om jag inte minns helt fel..Vi hade iallafall sjukt kul och vi fick lära känna mäniskor från Luleå, Göteborg, Östersund, Umeå, med mera!  
 

Alltså ser ni ångan från drinken? Tror ni det var varmt eller? x) 



Förutom haffla crew fick vi bland annat träffa ett par norska läkar studenter uppe på VIP:n (Där var bara scandinavier välkommna, sjukt rasistiskt egentligen men just då tyckte vi att vi var så coola som fick sitta där, lol) Samt ett par härliga killar från Holland som vi knappt kunde kominucera med för de talade så dålig engelska men ändå satt vi där aslänge och drack och försökte använda teckenspråk, tyska engelska och svenska för att komminucera x)
 
För att avrunda allt detta vill jag bara säga att det här var bland det roligaste jag gjort! Jag har inprincip nästan alla dessa mäniskor på facebook än idag, jätte roligt verkligen :) Även om vi tog några omogna beslut som tex bada i havet på natten trots att det är livsfarligt och dricka på tok för mycket så ångrar jag ingenting! Loved every second!
 
Xoxo, F
 
 
 
 
RSS 2.0