Årets sista dag!

Hej på er och gott nutt år! (i förskott)



Just nu sitter jag faktiskt på en flygplats i sydamerika och ska snart kliva på nästa plan mot Chile! 

Är helt jetlaggad efter 12 timmars resan vi gjorde över atlanten inatt, är typ snurrig, yr och helt borta.. känns som jag är på fyllan? Haha 

Men iallafall, ville bara kika in och önska er alla ett gott nytt år :) vi kommer nog sova, duscha och bara ta det lugnt idag när vi kommer fram men sen på kvällen ska vi på nån typ av nyårs fest, spännande ;) hehe


Kram/ Frida

God Jul!

God jul på er alla fina!
 
Har ni haft en fimn jul? Det har jag defenetivt haft fast liite stressigt har det varit.. eller egentligen inte stressigt men det kändes stressigt .. Vi firade ju hos mina föräldrar tillsammans med mina syskon och deras respektive och deras barn. Missförstå mig inte nu, jag älskar dom men är man van med att bara vara två stycken sen helt plötsigt ska man bo under samma tak som 10 andra varav två är småbarn under 6 år så kan det bli lite mycket x) Hade jättesvårt att sova tex med alla ljud som jag inte är van med, första natten då inte C var med sov jag typ 3 timmar.. på julaftons natten lyckades jag sova kanske 5 timmar och jag är van att sova typ 8 timmar xD
 
Iallafall, vi hade en mysig julafton och fick mycket hårda paket i år, är så jäkla nyfiken på ansiktsmäskerna jag fick av Sara (min brors sambo) så ska nog testa en sen ;)
 
 
Sen måste jag få skryta lite över dessa tavlor, min bror har designat motiven?! Hur fina är dom inte?? Nu finns det inte på bilden men de har typ "metallic-guld" detaljer på och ser typ ut att vara i 3D! Det känns så wierd att jag är den ända som har dom här.. coolt va?
 
 
Ikväll blir det lugnt iallafall, ingen hevändning här inte även om jag va jävligt sugen. Men var ju uppe 6 i morse och gick på julottan i vår kyrka så är rätt trött :) Blir nog ansiktsmask och nån dokmentär på TV så blir det kanske lite festligheter imorgon istället :)
 
 
 
//F

Snart så!

Hej på er!
 
Hoppas allt är bra med er och att ni hade en mysig lucia igår :)
 
Men ni, det är något jag glömt att dela med mig av här på bloggen! Nämligen att jag ska resa till Vina del mer i chile! 
 
Det är alltså Cesars hemland och hemstad xD 
Iallafall, jag är så sjukt taggad för lite sol och värme och att ba få komma bort från vardagen lite! sist jag var utomlands var ju typ 2012 så.. Men shit vilken resfeber jag har, har aldrig rest sååå långt förr.. har ju typ bara varit i Tukriet och Italien innan :)
 
 
Visst ser det fint ut? Lääängtar! 

Grattis Diego!

Hej på er!

Blev lite sen uppdatering idag, har varit lite seg ;)

Igår var vi på födelsedagsfest och firade Diego och Sara som fyllt år! Så himla kul!

Blev inte direkt några bilder förutom denna på Digge och hans fantastiska tårta! Hur snygg blev den inte?? :D

Ikväll ska vi bara ta det lugnt, ska snart ställa mig i köket och göra tacogratäng medan Cesar ska dra lite kablar mellan modemet, datorn och tv:n och försöka snygga till det så gott det går :) så svårt att få det snyggt bara, varför går det inte att koppla upp ALLT trådlöst liksom? Tänk vad enkelt det skulle vara x) haha

Hoppas ni också haft en rolig och mysig helg :) kram på er!

/Fridi

Årets julklapp till mig själv!

 
En grej som jag går varje år är att köpa en julklapp till mig själv!
 
Why not liksom? Man köper väl julklappar för att göra sina nära och kära glad så varför inte spara lite extra pengar till nått fint som gör dig själv glad :)
 
Och i år efter allt stök och bök med flytten och allt unnade jag mig en tidigt julklapp i form av lite hudvård från lancôme, både för att jag verkligen behövde nya grejer och för att jag ville verkligen ha ett helt set från samma märke, så hittade jag det här settet då man köper ett fullstort serum och får tre "mini:sar" med på köpet :)
 
Så nu är det bara att hoppas på att detta serum är nått att ha, det är ju nice att man som sagt får med 3 mini-grejer också (ett annat serum, ögonkräm och ansiktskräm) då får man ju testa innan man köper fullstora grejer för fullt pris ;)
 
 
 
 
 
RSS 2.0