Godmorgon!

Godmorgon kära bloggläsare!

Jag är uppe tidigt idag, har massor att göra idag, mest roliga saker dock! Ska bland annat gå på stan och köpa en ny plattång (min gamla blev söndertrampad förra veckan.. "ops") sen ska jag kolla på klänningar :) Sen måste jag även förnya mitt legitimation..

Och SEN efter det så ska jag handla mat, fixa en god middag och se säsongsfinalen av Game of thrones!! 🙊 Är supertaggad, fast det svider lite att behöva vänta 10 månader till nästa säsong 😩

Nu ska jag iallafall sminka mig, det är ju så svårt att bli snygg på legg-fotot alltså! Men har googlat lite på "smink för svartvita foton" så nånting ska jag väl kunna få till..Önska mig lycka till iallafall 😂

Frida testar: Holly&Dan's vegan nicecream

Hej på er alla bloggläsare!
 
Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra även fast jag har pms och mensvärk, haha.. Nämen solen skiner ju så man kan ju inte låta bli att bli på bra humör då!
 
Idag har jag i alla fall köpt och smakat på denna veganska glass (nicecream) från Holly&Dan's med smak av mango, passionsfrukt och chili!
 
 
Jag blev faktiskt förvånad, jag hade för mig att all "nicecream" innehåll banan.. så när jag smakade första skeden var det första jag tänkte "Shit det smakar ju ingen banan alls" .. sen när jag väl läste på förpackningen såg jag att den inte var gjord på banan utan på kokosgrädde, haha!
 
Men i alla fall, den var sjukt god! Och nej, chillin brände en aning men glassen var inte stark och den smakade inte konstigt, smaken påminde väldigt mycket om Sia's mango sorbet fast krämigare! Är även sugen på att testa deras chokladglass nu när jag ätit denna.. mumsigt! ;)
 
Med andra ord så kan jag varmt rekommendera denna! Ändå negativa är väl priset.. minns inte exakt vad det gick på men mellan 30-40 kronor för 600ml.. fast det är ju egentligen inte så mycket dyrare än BJ's och är man som mig och bara äter några skedar och är nöjd sen så räcker den ju ändå ett tag :)
 
 
Xoxo, Frida

2 katastrofer på en dag

Hej på er!

Alltså herregud, vad har hänt med blogg.se appen? Den nya versionen är sjukt dålig, man kan ju inte ens välja tjock, kursiv eller understryken text.. kändes som den blev väldigt B-ig.. (edit: försökte förhandsgranska detta inlägg innan jag skulle posta det, fungerade inte, fick bara upp en blank ruta)

En annan besvikelse är att klänningen jag köpte från Nelly att ha på AK's bröllop var ren katastrof. Den satt inte alls som på bilden, tyget var glansigt och tunt och värst av allt, HELT genomskinlig.. inte ens hudfärgade underkläder funkar.. så nu måste jag köpa en ny, frågan är dock om jag kanske borde köpa en på stan, så jag faktiskt kan testa och se hur den ser ut på?

Jaja, i-lands problem jag vet! Men jag har mens dessutom så det har varit en jobbig dag 😂

Här har ni klänningen btw, så tråkigt att det var värsta e-bay klänningen för den såg så fin ut på bild :(

Trevlig midsommar finisar!

Heeej på er! 

Ville bara önska er alla en trevlig midsommar! 😊 

Själv har jag firat midsommar med gänget hemma hos Cesars pappa, vi badade i poolen och grillade. Jag drack ingenting, eller en drink blev det ;) Känner att jag vill dra ner på alkoholen framöver.. det är ju så himla lätt börjar "vardags dricka" på sommaren annars x) 




Hoppas ni alla har haft och fortsätter ha en fin midsommar! 


Xoxo, Frida

Onsdag

Hej bloggen! 

Längesen jag bloggade nu.. Hoppas allt är bra med er! 

Med mig är det sådär, har lite ont i magen, längesen jag hade IBS-känningar nu faktiskt men tror jag råka käka något mysko igår.. jaja hur som helst! 

Idag har jag möte i ca 4 timmar, dom andra ska käka smörgåstårta men tror knappast jag kommer kunna äta den, så får väl köpa med mig nå jordgubbar eller nått! ;) Sen hoppas jag på bra väder så man kan få njuta av solen! 


På tal om att njuta av solen, kolla vilka fina bilder mina kompisar Sara och Tobbe knäppte på nationaldagen! Vi firade genom att fara och bada, basta och grilla! 



Nu måste jag skynda mig in i duschen, vi hörs sen! 


Xoxo Frida

Vilken klänning ska jag välja?!

Hörreni!
 
Som jag nämt tidigare så gifter sig min kompis Anna-Karin i sommar, och eftersom det börjar närma sig så har jag börjat kolla ut klänningar. Vill ha en sommrig och relativt enkel klänning..
 
Meeeen vilken ska jag välja? Hatar verkligen klädångest, vill ju ha alla!
 
 
Alltså jag gillar alla, men mest lutar det åt nr 1, 2 och 3...Vilken tror ni skulle passa mig bäst? Jag är ju en "vägra-gå-i-klackar-tjej" dessutom så kommer förmodligen antingen ha söta vita tygskor eller ballerina skor till..
 
Som tur är så är bröllopet i slutet av juli så har gott om tid på mjig att bestämma mig, men lika bra att vara ute i tid right?
 
 
Xoxo, Fridi
 

Svalkande smoothies dagar som dessa!

Hej allihopa!
 
Alltså herregud, vilket väder vi haft idag? Här i norr har vi haft nästan 29+ !? 
 
Jag skyndade ut direkt då jag klivit upp iallafall, har legat i hamnparken och solat, sen blev det en liten shoppingtur på stan också (woopsie)
 
 
Eftersom jag nästan fick solsting av hettan slängde jag ihop en slush-smoothie som jag brukar kalla dem ;) 
 
SER NI HUR PERFEKT DEN ÄR? Den smakade underbart iaf...
 
Den innehåller för övrigt: Frusen mango, frusen passionsfrukt, 1/3 frusen banan, babyspenat och sen hällde jag 50/50 med apelsinjuice och vatten över och mixade ihop (Det funkar även att köra med bara vatten om man vill det) .. SÅ GOTT.. ni måste testa denna hemma :D
 


 
Nu ska jag städa lite här hemma sen ska jag göra vegansk köttfärsås och spagetti till middag, har även köpt vax så ska ha lite spa-kväll senare och ta bort stubben från benen och sen ska jag nog BUS:a mig också ;) 
 
 
Xoxo, Frida
RSS 2.0