Mitt i kaoset

Godkväll på er!

Nu har vi varit och Hämtat nycklarna till nya lägenheten! Blir dock ingen flytt fören i morgon kväll.. blev väldigt jobbigt för man vill ju bara in med grejerna nu, nu, nu! Haha!

Speciellt när vår nuvarande bostad är kaos! Jag blir jätte stressad när det är rörigt och ingen struktur hemma, när saker inte ligger där dom ska vara osv.. sen har jag blivit febrig på det hela också och har ont i halsen så energin är verkligen inte på topp :/ Nu vill jag i te få det att låta som att det är jätte synd om mig men det är bara helt fel tillfälle att bli förskyld på. Jag har ett väldigt stort kontrollbehov också så jag får liksom ingen vila heller, även om min kille säger att han kan packa medan jag vilar så vill jag bara med och lägga mig i allt x)

Nämen det var väl dagens uppdatering, håll tummarna för mig nu att allt rullar på som det ska imorgon!

Puss / Fridi

Snapchat selfies i brist på annat ;)

JAG SKÄMS

 
Hej, jo tack jag lever.. Nämen nu var det pinsamt längesedan jag bloggade nu.
 
MEN! Till mitt försvar så är ju bloggen faktiskt bara ett intresse, jag lär ju knappast bli toppbloggare om ni förstår vad jag menar?  Iallafall så har jag har haft noll koll på bloggen, har inte ens loggat in på bloggen på flera månader, inte kollat statestik eller kommentrarer ..Fick dock lite av en klump i magen då jag såg att ni faktiskt är några som fortfarande besöker min blogg dagligen, I'm sorry!!
 
Men nu har jag faktiskt fått lite av en blogg-craving igen, haha så ska väl försöka uppdatera lite nu och då ;)
 
 
Iallafall så är jag mitt uppe i en flytt. Ni som har följt mig i flera år vet att jag flyttar typ hela tiden! Räknade ut att jag i snitt har flyttat en gång per år i 7 år, hehe..
 
Den här gången blir det flytt med darlingen C <3 Vi har ju inprincip bott ihop av och till typ ett halvår och bott officiellt ihop en månad i min nuvarande lägenhet :) Men ska bli otroligt skönt med större, lääängtar!
 
 
C är inte så förtjust i snuttigull-bilder ;) haha
 
RSS 2.0