Sovrums wishes..

Hej på er!
 
Vet ni? Jag är i nått typ av inrednings ryck just nu.. Och jag har sååååån lust att göra iordning sovrummet.. Med helt nytt "säng-sett" och tavlor och sängbord och ja, allt!
 
Därimot så är jag en sån som hellre köper allt, verkligen allt från tavlor, blommor, säng osv på en gång så att man verkligen får en röd tråd genom allt och inte blandar 14 olika stilar. Förstår ni vad jag menar?
 
Jag och sambon har iallafall pratat ihop oss och vi vill få lite "Chile-känsla" i sovrummet, därav tavelväggen som jag knåpat ihop nedan med katusar, berg och palmer.sen ville Cesar ha Indian tjejen (wonder why, haha), är rätt säker på dem så ska nog ta och beställa hem dessa posters från desenio. 
 
Sen kommer vi behöva köpa en helt ni säng och sänggavel så småningom. Men tror vi lägger pengarna först och främst på att fixa klart i köket, vi ska ju skaffa en köksö där bland annat! :)
 
 
 
Nä ni ska jag fixa mig lite sen ska jag dra iväg på inspirations kväll som min bestie Emmy bjudit in mig till :)
 
 
Talk to ya later //F

Guu-morron!

Godmorgon på er! 
 
Eller godmorgon.. för många av er började säkert mogronen för längesen men för Fridi är det iallafall morgon! 
 
Hur går det för er med nyårslöfterna? För mig går det sådär.. har haft som nyårslöfte att äta bättre och börja träna igen (I know, jag är en sån kliché) 
 
Träningen går faktiaskt helt OK men har så svårt med maten, speciellt när jag tränar. Jag blir SÅÅÅ hungrig och då skiter jag i om det är nyttigt eller inte.. men det är ju mycket, mycket bättre än innan vi reste tex, då sket jag i vilket och åt exakt vad jag ville när jag ville än fast det var jätte mycket socker eller fett i det..
 
Detta är iallafall dagens frukost + en kaffe med havremjölk till. Så himla gott och man blir så pigg av att äta frukt på morgonen! :) Idag får vi se om jag tränar något, ska storstäda och sy upp gardiner och det räknas väl typ som "träning" enligt vissa? Jaja, vi får se hur mycket energi jag har kvar när jag är klar med allt :)
 
 
 
 
 
Puss /F

Skam-feber

Hej, hej hallåå!
 
Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra, förutom att jag haft ont i magen de senaste dagarna.. vet inte alls vad det beror på.. känns typ som mensvärk fast jag inte ska ha mens (hade den för nån vecka sedan) nån som vet vad det ska bero på?  Allt "fungerar" som det ska annars om amn säger så .. :)
 
 
Hur som helst så har jag ju ledig-vecka denna vecka och jag har utnyttjat dessa dagar att kolla på skam som jag tydligen missat? Har hittils sett 2 säsonger (lol, ja jag har sett en halv säsong/dag typ) men tycker egentligen inte det är något speciellt?.. det är tonårsdrama.. i norge .. säger absolut inte att det är dåligt men kan inte förstå att ALLA är så desatta av det? haha..
Iallafall, idag tog jag en liten paus fran slappandet och begav mig ut på jakt efter några blommor till våra fönster i vardagsrummet och lyckades hitta ett par riktigt fina! Sen har vi (äntligen) beställt vårt matbord! Så himla roligt när man ser hur ens "vision" av lägenheten börjar ta form. Känner på mig att detta kommer bli jättebra :)
 
 
Kärleeeek /F

Jag är heeeemmaa!

Hej på er!
 
 
Nuuu, är jag hemma igen efter vår resa till Chile :) 
 
Har såklart haft det jättebra, sol varje dag och 27-34 plusgrader klagar man ju inte direkt på, men det känns otroligt skönt att vara hemma igen få komma tillbaka till sina vanliga rutiner osv. 
 
Iallafall, Chile bjöd som sagt på fint väder, jättegod mat, shopping, pingvin safari (fast det var snarare en säl safari) och Cesars släkt var alla underbara och jätte snälla och enligt Cesar så gillade dom mig och det är ju huvudsaken, åkte ju för att få träffa/lära känna dem så allt det andra var ju bara ett plus :)
 
 
Bjuder på ett lite bilder, men är dock för lat för att orka ladda upp massa super snygga skarpa redigerade bilder på allt så gjorde bara sånna där collage som man kan göra i appar på mobilen (sorry, not sorry)
 
 
 
Skönt att vara tillbaka iallafall, nu blickar vi frammåt mot ett härligt 2017! Puss på er <3 //Frida
 
 
RSS 2.0