Snart december?!

Tjenare!

Har haft en kompis på besök senaste dagarna därav den dåliga uppdateringen! Vi har haft det riktigt chill dock med soff-läge, go-mat och sedan klagar man ju inte på några dagars ledighet! ;)

Men nu är man själv igen och idag är det att jul-fixa läggan som står på schemat! Måste dock köpa nått nytt pynt för får ingen ordning alls på fönstren :s 

Aja blir nog bra i slutändan! Lägger upp bilder sen så ni for se hur det blev! ;) fattar ni att det är första advent snart?! Looove it! Älskar julen! :D

Puss! 

Wise men say "only fools rush in"

But I can't help it..


I will be with you

Hej på er! Som vanligt är jag ledsen över den dåliga uppateringen osv, osv..

Men har haft fullt upp i veckan med jobb, tripp till Ume och har agerat "bästa vän i vått och tort" :)

 Blev nykter utgång igår med bästa så idag var det skönt att bara ligga hemma och slöa, äta i sängen och lyssna på favorit låten för miljonte gången ;) Puss på er så uppdaterar jag mer framöver! <3

Oh-fuckin-no...

Nooooo! 

Jag hatar verkligen att behöva välja sånt här som pansion och grejer.. Fattar noll.. 

Gav allt till pappa och bad han läsa så han kan förklara så jag fattar sen.. Nån som valt tjänstepansion som har nått tips på vad man ska tänka på ?Tar ett djupt andetag av helg..

Hej finisar! 
 
Tänkte börja med att önska er alla en trevlig fredagkväll :) Själv myser jag framför tv:n ikväll med celcius frusna bär! 
 
 
Tänkte köpa godis när jag var på affären  men var verkligen i te sugen på något, så varför köpa? Haha får väl nån knäpp på söndag ist och köper tre kg ;)
 
Liiiite ensamt dock.. Men får kanske besök senare, hoppas! ❤

Morfar <3

En gammal bild på mig och morfar :)
 
Den här bilden föreställer mig och min morfar för 21 år sedan, jag var bara fem månader där :)
 
 
Lärde tyvärr aldrig nänna honom pga att han gick bort i leukemi när jag var ett år.. Tvekar dock inte på att jag hade älskat honom med tänke på allt jag hört om honom :) R.I.P ❤
 
 

Ursh och fy..

Hej på er! 

Som vissa av er vet och vissa av er inte vet så har jag fitness-månad (äta bra, träna, ingen alkohol ect.) men måste tyvärr säga att det inte börjat vidare bra.. 

Blev sjuk förra söndan (därav den dåliga uppdateringen) och blev precis frisk så körde första dans-passet idag och det gick såååå dåligt.. Kändes som jag  skulle spy och det svartna framför ögonen flera gånger :( har aldrig varit med om liknande.. Ska vila imorgon och testar igen på torsdag.. Förhoppningsvis ska det bli bättre :)

Har hållt mig nykter i helgen i allafall, var ut nykter i lördags och hade riktigt kul! Mycket roligare än att sitta hemma och glo tv och gå och lägga sig 11.. ;) blir att jobba nu till helgen så "so far so good" på den fronten :)

Ta-daaa!

Min mage är kanske inte lika platt och vältränad som den var i somras men har aldrig varit stoltare över den.. Äntligen vågade jag, efter typ 3år? 

(För er som inte hänger med så har jag piercat naveln idag, typ 7år efter alla andra) haha..

Vad pratar vi om? ;)

... Uppdaterar senare! ;)

Oh no I didn't!?

OH YES I DID! 

Haha, jag har verkligen ingen disciplin.. Har varit fram och tillbaka på jobbet och sedan var jag på stan i nån (läs några) timma.. Inte nog med att jag slösade med för mycket pengar så skulle jag in på subway och köpa nått att äta, dsv en sallad BARA men på något vis kom jag ut med en halv 15cm sub med extra dressing och en bonaqua och kaka.. Hm.. 

Men njöt som tusan av det, så gott! Hade inte brytt mig i vanliga fall men eftersom jag inte har eller kommer träna något i veckan pga. förkylning så vare inte bästa middan .. Men man lever ju bara en gång right? ;)  

Haha!

Bara jag som tycker Sara ser ut att vara lite småkär i den skitläskiga saken bredvid  henne? ;P haha och när jag visa henne bilden sa hon "jaaa, men han lät så trevlig under dräkten!" 
Så utseendet är inte allt gott folk! Glöm inte de ;)

Nytt från gymgrossisten !

Fick äntligen hem mitt paket från GG! 

Beställde fettförbrännare och sen tänkte jag prova på PWO, annars brukar jag typ jämt dricka celcius innan träning men som ni kan tänka er blir det rätt dyrt i längden när jag tränar 3-4ggr i veckan ;P 
Eftersom jag inte testat på så många olika sorters fettförbrännare och ALDRIG har testat PWO kan jag såklart inte säga hur pass bra de är.. Håller tummarna iaf :)

New beginings are often disguised as painful endings.


Eller är det tvärtom? 

Jag igår!

Okej, sista Halloween-inlägget nu ;) 

Kan ni se vad jag föreställde? En docka! :) älskade klänningen och håret! Kände mig jättefin faktiskt :) 
Hope you like it!

Human suspension - igår på merrycan!

Tack för mig!

Hade en helt sick kväll igår festade loss med allt från läskiga clowner till grisar till självaste Jack Sparrow! 

Så sjukt jäkla kul! :) men nu tackar jag för mig ett tag framöver, resten av november blir vit för mig.. Har festat så sjukt mycket nu på slutet av mycket dumma  anledningar ..börjar se mitt 17-åriga jag i spegeln mer och mer och den personen vill jag inte bli igen, aldrig. 

Så från nu och en månad framåt ska jag fokusera på mig själv, själsligt och fysiskt och ta tag i framtiden som jag så gärna undviker.. Men mer om det sedan :) 

Happiness :)

Idag var en bra dag :) puss på det och er! Önskar er alla en awesome fredag!
RSS 2.0