Umeå med bby

Hej! 

Befinner mig i Umeå just nu med C, hans bror och Peter. 

Har varit på Ikea och Dressman och köpt kostym till snyggingen ;) Haha han tyckte inte att det var lika roligt som jag ^^


Nu ska vi käka sen bege oss hem mot Övik, uppdaterar mer senare eller imorgon :) 

Puss /F 

Review: Aussie miracle moist shampoo & conditioner.

Hej på er!
 
Hoppas ni alla har haft en trevlig dag än sålänge.. Med mig är allt bra, Har äntligen börjat få ordning på dygnsrytmen så både igår och idag har jag klivit upp 6 på morgonen! Det är sjukt skönt för dagen blir så otroligt lång och man känner verkligen att man får tid med alla de där små sakerna som man annars inte tar sig tid att göra :) 
 
Idag tänkte jag iallafall skriva en liten review på mitt nya shampo och balsam från Aussie!
 
Jag brukar ju vanligtvis använda shampo/balsam från TIGI eller Kevin murphy men just dessa ryckte jag bara åt mig på Ica för att kunna ha hemma hos C.
 
So here we go!
 
 
Utgångspunk: Mitt hår är som ni vet väldigt långt och tjockt, och för er som undrar så nej, jag har inga extiensions eller förtjockningar eller så, har alltid haft tjockt hår och har sparat ut det väldigt länge :) Förutom det har jag vågit och väldigt frizzigt hår som lätt blir torrt om jag inte använder rätt produkter. Ha i åtanke att bara för att det ger ett specifikt resultat på mitt hår behöver det inte bli samma för er om ni har en annan hårtyp :)
 
Shampot: Okej, för det första..doften ..OMFG! Det luktar exakt som godis.. typ melongodis eller tuttifrutti eller nått sånt.. För det andra, detta shampo var väldigt lätt att löddra ut vilket är så skönt när man har tjockt hår, vanligtvis måste jag använda halva flaskan liksom men lite går lång väg med detta! När jag tvättade ur shampot blev håret lite strävt, vilket är ett bra tecken för då kan du vara säker på att håret verkligen är rent! 
 
Balsamet: Precis som shampot så luktade även detta uuunderbart! Även detta räckte ganska lång väg trots att jag som sagt har väldigt tjockt hår. Som jag skrev så var ju håret lite strävt efter jag använt shampot men det trollades snabbt bort när jag använde balsamet på. jag läste i en annan review att de rekomenderade att man la balsamet två gånger för att verkligen få bort "den sträva känslan"  men kan säga att jag gjorde det en gång sen vare bra. Mitt hår blev supermjukt ändå och då har jag lätt att få frizzigt hår.
 
Priset ligger på 95:-/st vilket jag kan tycka är helt okej då det var en väldigt dryg produkt och resultatet blev jättebra! C påpekade också att min hår var mycket mjukare och glansigare än vanligt och det blev verkligen rent också, annars brukar jag tycka att återfuktande shampon och balsam håller håret rent en dag sen är det skitigt dagen efter men jag använde detta igår och det känns fortfarande nytvättat
 
Dessa får 10/10 poäng av mig! <3 kan VERKLIGEN rekomendera dessa!
 
 
 
 /F

Grön smothie och bloggdesign

Hej alla bloggläsare! 

Japp jag dricker smothie även idag! Haha! 

Denna gång blev det en grön smoothie gjord på mango, passionsfrukt, spenat, apelsinjuice och vatten. Super mega gott (som vanligt) 


Hur som helst jobbar jag med bloggdesignen just nu.. kommer inte bli några jätte förändringar men det kommer åtminstone bli snyggare ;) 

Nä nu måste jag fortsätta, annars kommer det ta hela dan :) 

PUSS! /F

Hallon och passionsfrukt smoothie

Hej på er! 

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det helt ok.. har typ varit bakis och bara käkat skitmat hela helgen, blir ju så när man håller på och festar och tappar förståndet för en stund ;) Missförstå mig inte, jag har haft jättekul men det ska bli skönt att bara få ha lite normal vardag igen :)

Börjar iallafall dagen med en hallon & passionfrukts smoothie bestående av: En halv banan, ekologiska hallon, passionfrukts "chunks" (frusna bitar av passionfruktspuré), apelsinjuice och vatten. 

Jäääätte gott! 

Senare vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, hade hoppats på en promenad i solen men just nu ser det väldigt grått och trist ut ute.. :/ men går kanske ut en sväng ändå så jag får mig en nypa luft ;) 

Sen ska jag försöka sätta mig vid datorn ikväll och ta tag i bloggdesignen, den jag har just nu har jag ju liksom haft i 3 år eller nått så det är dags för förändring! Känns väldigt drygt dock, webbdesign har aldrig varit nått jag tycker är kul.. fattar inte ens att jag fick MVG i det i skolan, lol! 

Puss, F

Frågor och svar:

Låt som du lyssnar på när du är ledsen/sörjer:

En låt som heter "Illiuson" av VNV Nation och när det tagit slut med pojkvänner tex brukar jag alltid lyssna på "Somone new" av Eskobar.. Omg jag börjar typ böla av att bara tänka på dom! haha..

 

Beroende av: 

Kaffe, att gosa, köpa och testa nytt smink, och att köpa vackra inredningsdetaljer och kläder.

 

Vem behöver du mest just nu:

Ingen speciell faktisk, C (min kille) ligger bredvid här i sängen så behöver ingen annan! Skulle vara min bestis isåfall, men henne behöver jag inte just precis nu if you know what I mean..

 

Vad tror folk om dig?

Av vad jag hört så verkar många tro att jag är värsta korkade bimbon, haha! 

Jag tar dock inte åt mig, jag vet ju själv att det inte stämmer ;) Tråkigt dock att hela den här "blondiner är korkade" grejen fortfarande existerar?  Det är 2016 gott folk kvinnor får se ut som dom vill, ha starka åsikter, egen vilja och kan vara intelligenta på samma gång! 

 

Stämmer det?
Nej! Visst jag är blond, ja jag har stora bröst och jag väljer att visa upp dom ibland för jag tycker det är snyggt men det har inget med min intelligens att göra, lol.. Men det säger ju en hel del om hjärnkapaciteten hos dom som säger sånna saker ;)

 

Vad får du oftast komplimanger för?

Mitt hår och mina ögon

 

 

Brukar du skratta för dig själv?

Haha ja hela tiden typ! 

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?

 

Nästa mål i ditt liv:
Hm.. vet inte riktigt. Jag vill nog "bara vara" ett tag nu och bara njuta av livet och se vart det tar mig! 

 

Hur svarar du i mobilen?
"Ja, det är Frida"

 

Vem ringde dig senast?
Anna-Karin :)

 

Antal timmar sömn inatt:
Kanske 5,5 till 6 timmar tror jag.. 

 

Tycker du om din pappa?
Min pappa är rolig, snäll, skämmer bort mig och jag vet att han gör allt för mig och mina syskon, älskar min pappa!

 

Brukar du komma i tid?
Ja! Jag är oftast tidig faktiskt, hehe

 

När mår du bra?
Jag mår bra fysiskt av promenader, smoothies och veggo mat. Psykisk mår jag bra av att vara tillsammans med de jag älskar, få äta god mat utan att känna skuld, få läsa böcker och vara omringad av vackra saker!

 

Hur känner du dig nu?
Bra! Lite rastlös bara.. mitt kaffe kickade igång mig nyss så är lite speedad x)

 

Vanligaste färg på dina kläder:
Svart och vitt.

 

Var du aktiv i skolan?
Nä, jag var väldigt trött och less när jag gick i skolan..Tråkigt nog så tror jag att mycke berodde på att skolan bestod av "läs det här och svara sedan på de här frågorna". Hade dock en GRYM lärare i religion som verkligen hade genomgångar och diskussioner och då fick jag högsta betyg på proven utan att behöva plugga typ, heh..

 

Favoritdryck på morgonen:
Vatten eller smoothie .. och KAFFE såklart ;)

 

 

När brukar du oftast gå och lägga dig?

När jag jobbar natt går jag och lägger mig runt 08:00 på morgonen, annars somnar jag oftast runt 03:00 på natten, det låter kanske sent för er men jag sover ju oftast till 09:00-10:00 på morgonen så jag får den sömn jag känner att jag behöver :)

 

Är du blyg?
Nja.. ibland.. fast det handlar mer om att jag inte väljer att ta plats, är jag på en fest tex och det är massa folk som pratar på så är jag inte den som öppnar munnen och avbryter direkt.. därimot är jag inte blyg om en person faktiskt pratar med mig och ställer frågor osv :)

 

Sysslar du med någon idrott:
Nej, idrott är verkligen inte alls min grej. Jag har dock tränat cheerleading och dans i mina ungdomsdagar, haha ;)

 

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Hm, jag tror att två personer kan känna "connection" vid första ögonkastet men kanske inte ren kärlek..

 

Är du bortskämd?
Jag är väldigt bortskämd, kan inte förneka det x) Haha, nämen mina föräldrar och min pojkvän skämmer bort mig väldigt mycket! Men jag är väldigt tacksam och jag "förväntar mig" aldrig något om man säger så.. :)

 

 

Och med den frågan avslutar jag detta inlägg, hoppas ni lärde er något nytt om mig! Ställ gärna frågor annars! 

 

 

Xoxo, F

 

Drink your greens!

Hallå kära bloggläsare! 

Hoppas ni alla har en trevlig påsk! Här i Ö-vik har vi underbart väder och jag har fått sånna vårkänslor! <3 

Började iallafall dagen med frukost bestående av banan och en skiva rostat bröd och kaffe med rismjölk! Sen blev det även en grön detoxsmothie efter det. Visste ni btw att jag oftast äter två frukostar? Haha, japp! Jag har så dålig aptit på morgonen så jag delar upp det litegrann ;) 

Nu ska jag iallafall iväg på stan en sväng och köpa lite smink! Måste ha ny maskara och ett nytt puder (det jag har är på tok för mörkt för min hud

Sen får vi se vad som händer ikväll, inga planer so far.. 




Hoppas ni får en trevlig helg! Puss /F

Flashback Friday!

I brist på annat denna fredag kör vi en liten "Flashback Friday" från förra helgens Gatsby party! Dessa bilder är några av de få som är "blogg-godkända" xD

De blev an hel del suddiga mobilbilder i dåligt ljus men dessa får duga ;) Kan knappt vänta till nästa födelsedags fest! 






puss, F 

Throwback thursday

Throwback till när jag och grabbarna hälsade på Sara i Sundsvall i oktober!


Längtar sönder efter min bästis nu när jag vet att jag snart för träffa henne! Hennes band har nämligen releasefest för deras nya platta nu på lördag! Så ska bland annat göra hennes makeup då sen ska jag och Helge och kaanske Tobbe gå på releasefesten såklart :) 

Längtar!


Nej, du är pinsam..

Omg, kunde bara inte låta bli att printa detta från Öviks jodel.. 
 
Och innan ni fortsätter läsa detta inlägg vill jag bara säga att jag inte tar åt mig själv av detta och försöker "försvara" mig. Jag blir bara så otroligt less på att folk ska hålla på att trycka ner andra hela tiden som inte gjort något fel. Det är sjukt irriterande och barnsligt!



För det första, eftersom du verkar ha full koll på vad de bloggar om, VARFÖR fortsätter du att läsa dessa bloggar om de är så "pinsamma" och dåligt skrivna? Tydligen är du nyfiken på personernas liv om du regelbundet kollar deras blogg, just sayn..
 
För det andra, varför skulle det vara pinsamt att ha en blogg även om den handlar om "ingenting" och att "ingen är intresserad" (trots att du tydligen är intresserad eftersom du läser dem regelbundet) ...Det är exakt samma sak som att göra en status uppdatering på facebook eller att instagramma, är alla mäniskor på social media "pinsamma" eller?  
 
För det tredje, DU är pinsam! Haha du har liksom mage att hoppa på dessa bloggare som om du vore bättre än dem genom att skriva att dom är pinsamma på en annonym jodel, förmodligen bara för att du vill få bekräftelse själv.. Visst, du har rätt till en egen åsikt men som sagt, varför känner du behovet att trycka ner dessa tjejer anonymt? Piiiinsamt! 
 
 
Kämpa på bloggsystrar! Haters always gonna hate ;)

Snart är jordgubbs säsongen här!

Godmorgon.. eller goddag..? Jaja.. HEJ ALLA BLOGGLÄSARE!

Alltså dagens frukost, hur gott kommer inte detta bli? ÄLSKAR jordgubbar <33 
Både gott och super nyttigt ;)

Längtar tills man kan köpa svenska färska jordgubbar i alla butiker.. Dessa är från Spanien.. brukar aldrig köpa jordgubbar från andra länder men de luktade så gott när jag gick förbi dem i butiken .. kunde bara inte låta bli ;) Till det blir det en grön smoothie (banan, mango, detoxpulver, macapulver, chia frön och vatten





Senare idag blir det en prommis sen ska jag och min pojkvän göra tacos! Mums! 

/F

DET HÄNDER




.. alltså min pojkväns reaktion.. lol 

Inredningsdrömmar



 
Prisa gud! Snart kommer skatteåterbäringen och då ska det shoppas inredning! <3

Hur jag gör mina gröna smoothies

Hej snyggisar of internet!
 
Jag kan här med medela att jag äntligen skaffat en dator att blogga från! Nu måste jag bara fixa en bra kamera sen kanske vi kan få lite ordning på denna blogg? För er som  inte vet har jag bloggat från min mobil i över ett år och samtliga bilder är även mobilbildder, Nej jag skojjar inte! Lol..
 
Men hur som helst...
 
Idag vill jag dela med mig av hur jag gör mina gröna smoothies! Hemligheten är detta Detox pulver från Leader natural foods (jag köper mitt från bodystore) 
 
Dessa kan man alltså blanda direkt med vatten, men jag föredrar mitt sätt och det är att jag tömmer påsens/påsarnas innehåll i typ en glasburk sen tillsätter jag bara 2-3 skedar av detta i min vanliga smoothie, och eftersom jag inte använder allt ur påsen räcker det längre och jag får en "lägre dos" dagligen istället :)
 
Tex:
Banan
Frusen mango
Vatten
Några droppar sötning (jag brukar använda vanilj stevia)
Och till sisst, 2-3 tsk Detox pulver
 
 
 
 Bör kanske tilläggas att jag inte detoxar, haha.. men tycker att jag mår så sjukt bra och känner mig mindre uppsvullen/uppblåst när jag startar dagen med lite av detta! Kan verkligen rekomendera det :)
 
 
Puss och Kram //Frida

The great gatsby

Hej älsklingar!

Mitt öga mår mycket bättre nu (Tack och lov för de!)

Är på en gatsby tema fest just nu.. sitter inlåst på toan och bloggar just nu haha xD 

Bjuder på några få bilder:



Puss! love ya guys! 

Därför ska du ALLTID tvätta bort sminket..

Godmorgon mina stjärnor! 

Hoppas allt är bra med er denna härliga lördag! 

Med mig är det sådär, vaknade upp i morse och var jäääätte röd i ögonen efter jag råkat somna med sminket på, har aldrig, och då menar jag aldrig blivit irriterad i ögonen av smink men denna gång blev jag de. 

Hur som helst så tvättade jag såklart bort allt smink och gick och la mig igen och hoppades att det röda skulle försvinna .. men nej..

Jag vaknade igen efter ca 2 timmar, ena ögat var precis som vanligt men det andra rann det ur och kändes ömt, och som ni ser på bilden är det jätte svullet och rött :( har rengjort ordentligt med vatten och använt ögondroppar så jag hoppas verkligen att det blir bättre nu! 


Så jag hoppas detta kan bli en läxa för mig själv och att ni ska slippa uppleva detta själva, TVÄTTA ALLTID BORT ERT SMINK 


Gör en update senare så får ni veta om huruvida det blivit bättre eller ej..

kramar <3 /F

Friday, friday, friday

Hej på er kära bloggläsare! 

Det har ju varit lite dött här på bloggen senaste veckorna, kände att jag behövde en liten paus.. inte för att jag inte haft tid, men det här hänt SÅ mycket och mitt liv har tagit en sån vändning och jag har inte riktigt fått någon rutin på allt än :) 

Men iallafall! Jag har bland annat flyttat till en awesome ny lägenhet <3 och blivit flickvän till goaste killen ever <3 


Så allt rullar på och allt är bra med mig :) Tänkte försöka blogga mer regelbundet nu iallafall och jag hoppas självklart att ni inte övergett mig trots min "paus" haha.. 

Puss och kram! Hörs imorgon ;)
RSS 2.0