Halloween inspo

Hej på er! 

Det är snart en av mina favorit högtider! HALLOWEEN! :D 

Har inte fullt bestämt mig för vad jag ska hitta på att vara men har några ideér. Sen kommer jag såklart lägga upp tips och trix hör på bloggen :) 

Men tills vidare bjuder jag på dessa bilder som inspo. Jag är ju en sån som tycker man ska vara (åtminstone) liiite läskig på halloween..det är ju liksom dom som spökat ut sig ordentligt som man kommer ihåg eller hur? ;) 



Xoxo <3

New in

Okej, såå jag sov typ till 13:00 idag .. Hade sjukt svårt att somna eftersom jag jobbade natt i helgen. Sen när jag äntligen lyckades somna vid två tiden så ringde väckarn två timmar senare eftersom jag ville kolla på blodmånen (var väl ingen som missade den?)

Hur som helst så sov jag som en stock hela dagen. Men efter två koppar kaffe var jag ändå tillräckligt pigg för att gå en snabbis på stan och dessa fick följa med hem! De är från Å'lens och jag testade dem faktiskt när jag kom hem och dom är awesome! 


Blendning brush, 79:-
Eyebrow tool, 79:-

Eye precision brush 108
Eye precision brush 109
Lip precision brush 110 
(Kommer i 3-pack för 99:-)


Beställt hem dessa godingar!

Detta är snart på väg hem till mig! 

Har köpt ännu en foundation från mitt älsklings märke Clarins och även ett rengörande ansiktsvatten. Beställde även ett "spot treatment" från Formula 10.0.6 och en ny maskara. 



Har inte testat någon av dessa produkter så det känns såklart jättekul! Kommer självklart att blogga om dem när jag testat allt, blir förmodligen någon gång nästa vecka :) 

Skulle du våga?

Färgglatt hår är ju något som blivit mer och mer poppis på senaste tiden.. 

Jag tycker personligen att det kan vara skitsnyggt på andra men skulle aldrig våga göra det själv x) skulle väl vara en lätt toning isf :)

Skulle ni våga?

Xoxo <3

Naturlig vardags makeup

Jag har mer och mer börjat fastna för dessa naturliga makeuper (är makeuper ens ett riktigt ord? Haha
Hur som haver så har jag enbart min vanliga "grundbas" här sen maskara och ögonbrynspenna. Super enkelt! :D 

Ber om ursäkt för de dåliga bilderna, har fotat i kasst ljus :s 

Xoxo <3

Face of today

Nu är jag hemma igen efter en tur på stan :) Tänkte dela med mig av min nuvarande "favorit bas" som jag använt mig sv ett rätt bra tag nu:

Primer: bareMinerals PRIME TIME (neutralizing foundation primer)

Ansikte
bareMinerals - bareskin foundation. 
MAC - Pro longwear concealer. 
Isadora - Velvet touch compact powder. Isadora - Face sculptor.

Xoxo 

Så var det ju det här med bloggtorka..

Hej på er! 

Nu är jag tillbaka efter många veckors bloggtorka :) 

Har känt mig så otroligt fantasilös och oinspirerad vad det gäller bloggen. Det mesta beror nog på att jag tills nu bloggat mycket om mitt vardagsliv, vilket i stort sätt rullar på varje dag i samma ordning så det finns inte mycket att blogga om egentligen x) 

Så nu är jag lite sugen på att blogga mer om det jag brinner för vilket är "trumvirvel" .... skönhet! Dvs, smink, hudvård, hårvård med mera! 

Så ni som är helt ointresserade av vad jag tex använder för countor-kit men fortfarande vill följa min vardag kan lägga till mig på instagram @friidaab1 där jag lägger upp bilder titt som tätt :)
RSS 2.0