Marykay träff

Hej på er! 

Ska snart iväg på en Marykay träff tillsammans med Lejla och Anna-Karin, Spännande! 

Har aldrig testat deras produkter faktiskt.. Har ingen koll alls på märket i huvud taget x)  men efter ikväll så kommer jag vara expert så lägger väl upp bilder imorgon på sminkningen och så :) 


Hörs lite senare! 

Xoxo, F

Hårmodell - Wella

Tja babes!

Här är resultatet på mitt hår sedan jag satt som färgmodell idag på Lenas! 

Jag vet att mitt hår såg så skitit ut på för-bilderna men dom sa att det var bättre om det var lite skitit så :)




Jag blev jätte nöjd iallafall! Nu är jag jätte hungrig och ska käka pizza! Mums! 

Xoxo, F

Snapchat filters

Hahaha

Jag bara älskar dessa snapchat filters! Dom är så söt xD


Och ja, det är såhär jag roar mig på kvällarna ;) hehe

Xoxo, F

Glad alla hjärtans dag i efterskott!

Hej på er! 

Glad alla hjärtans dag till er alla i efterskott! Jag hoppas ni alla hade en mysigt dag, det hade iallafall jag! ;) 


Idag har jag varit helt slut på iallafall, har haft så fullt upp hela denna vecka att jag skulle kunna sova flera dygn x) 

Men har jag tur så kommer jag åtminstone somna tidigt ikväll vilket jag kommer behöva, ska nämligen vara hår-modell imorgon! Ska bli spännande eftersom jag fortfarande inte är helt säker på vilken färg det blir, rött, rosa.. Kanske grönt? Haha.. Nä men det blir nog nån typ av blond iallafall! Hoppas jag.. x)

Hörs senare sweeties! 

Xoxo, F

Järnberikad smoothie

Hej på er! 

Idag börjar jag dagen med en järnberikad smoothie. Dvs jag har blandat i lite extra blutsaft i smoothien :) det är ju viktigt för vegitarianer att försöka få i sig extra järn och speciellt för kvinnor under mensen! 

Dock ser den ju inte så aptitlig ut x) .. Ja vi ser alla vad det ser ut som men den smakade helt ok faktiskt.. Det är mango/annanas! ;) försökte få den att se godare ut med ett filter men vet ej om jag lyckades xD


Jag skulle ju egentligen på middag ikväll hos en kompis men det blir tyvärr inte så, tydligen går det magsjuka hemma hos dom så det är nog bäst att hålla sig borta! ;) 

Istället ska jag nog fara till en polare och käka max (ska testa någon av deras veg-burgare ÄNTLIGEN) sen ska vi eventuellt basta och ba ta ett glas vin :) inte helt fel de heller! 

Hoppas ni alla får en trevlig helg! 

Xoxo, F

Deadpool med ett gäng grabbar

Hej på er! 

Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra förutom att jag precis fått min mens och jag får alltid sån jävla värk första två dagarna :/ så typiskt eftersom jag ska på bio ikväll och se deadpool. 

Trodde först att det bara skulle vara jag, en kompis och en till.. Men tydligen ör det jag, min kompis och typ 5 killar och jag är ensam tjej, kommer känna mig som en ailien x) haha nämen det blir säkert kul men det är så typiskt för jag känner typ inte nån av dom nå vidare (förutom min kompis) och jag är såå blyg! Tur att man inte pratar så mycket under bion ;)



Nä nu ska jag dricka en järnrik smoothie och käka innan jag drar, höres! 

Xoxo, F

Trowback..

Trowback till den "perfekta" sommaren.

Dessa bilder är tagna sommaren 2013 och jag kommer aldrig glömma den sommaren, allt var bara så "perfekt" 

Jag minns att jag hade tränat stenhårt innan sommaren så jag kände mig jättesnygg och det var första gången jag kände mig 100% bekväm i shorts, kjol och klänning.

Jag älskade att vara på jobbet för sommarjobbarna det året var 👌🏻❤️ och vi hade så sjukt kul!

Det var mycket fest, mycket häng med bästa kompisarna, jätte vackert väder, romantik och kärleksdrama med exet..


En sån sommar hoppas jag att jag någon gång får igen, om inte bättre! 😍

Xoxo, F

Veckoplanering

Här har ni denna veckas planer! 

Blir en väldigt rolig vecka känner jag! 

Får ju eventuellt ta över nya lägenheten också.. Har dock inte bestämt mig för om jag ska ta den tidigare för jag kommer åka på dubbelhyra 😁 men ska fundera på det.. 


Skulle ju ha laddat upp denna igår men blogg.se hängde sig typ? Drygt vare men jaja.. Sånt e live! 


Xoxo, F

Frida testar: Alpro's veganska kvarg

Hej på er! 

Idag har jag äntligen testat Alpro's nya veganska kvarg! Spännande! ;) 

Okej, så denna kvarg är gjord på sojamjölk istället för vanlig mjölk och ska jag vara helt ärlig så föredrar jag den här framför "vanlig" kvarg. 

För det första var den inte lika "sträv" som mjölk-kvarg oftast är utan den var super krämig! Mums! Därimot tyckte jag att passionsfrukts såsen i botten var lite för sur :/ men jag fattar grejen, det ska lite nyttigare och inte så mycket socker i, men ska testa den naturella och den med svartvinbärs smak också ;) 

Kollar man på näringsvärdet så är innehåller den mer eller mindre lika mycket som deras naturella soygurt, skillnaden var att kvargen innehöll 0.6g mer fett och 1.2g mer protein än soygurten, men det är svårt att jämnföra det andra då min kvarg var sötad.. 


Så min bedömning blir: Jättegod som mellanmål, tycker dock att det är mer av en tjockare soygurt än kvarg men whatever! Kan verkligen rekommendera denna till både veganer och alla andra, den smakade nämligen inte jätte mycket soja så tror den även går hem hos er som är skeptiska till sojabaserade produkter <3

Xoxo, F

B&J's nya veganska glass!

YAAAS!

Ingen har väl missat att Ben & Jerrys har kommit ut med 4 nya veganska glassar gjorda på mandelmjölk :) Hur underbart kommer det inte bli att få testa dessa till sommaren? <3 


Så tråkigt bara att folk ska va så negativa? Var inne på deras insta och det var flera som kommenterat negativt angående att det inte var "riktig" glass.. What?! 

Det är så typiskt att så många anklagar veganer/vegitarianer för att vara för "på" om djurens rättigheter osv men lika många "köttisar" är på oss och ska provocera känns det som.. Tråkigt! 



Xoxo, F

Trötter..

Hej! 

Alltså omg vad trött jag varit de senaste dagarna.. Igår var jag vaken typ 6 timmar totalt x) 

Men vaknade iallafall upp idag pigg och utvilad! Har duschat och sminkat mig och ska dra till en polare senare, måste bara få i mig nån typ av middag.. 

Jaja, hur som helst så kände jag att jag hade en 'good hair day' idag.. Det är mina naturliga lockar/vågor :) det är så sällan de blir så här fina dock.. Jag duschar inprincip alltid på kvällen och lägger mig i blött hår och vi vet alla hur det brukar sluta x) kanske borde kliva upp lite tidigare och duscha på morgonen, väldigt praktiskt att skippa platta/locka det liksom :) Här har jag bara använt Kevin murphys hårolja för att få bort lite av frissigheten, vad tycks? 


Xoxo, F

Tips till singlar på alla hjärtans dag!

Som lovat: här kommer lite tips på vad man kan göra som singel på alla hjärtans dag! 


1. Hitta på något med dina singelkompisar
Ni kan laga mat tillsammans, hyra film, bowla, gå på krogen, gå på spa.. Ja vad som helst egentligen! 

2. Ha en blind-dejt
Och det behöver inte vara så hemskt som det verkar på Amerikanska kärlekskomedier! Haha! Det enklaste och minst pinsamma är om tex om man hänger med sina "par-kompisar" och de bjuder in några av deras andra singelkompisar. Och är det helt fel har du åtminstone fått umgås med dina vänner ändå!

3. Bjud ut din crush! 
Okej jag vet att typ ingen kommer våga göra detta men vill ändå uppmuntra er till det! Vad är det värsta som kan hända liksom? Du får eventuellt ett nej och då kan du gå vidare därefter :) 

4. Spendera dagen med att skämma bort dig själv.
Har du absolut inget annat för dig så kan du bara vara själv och älska och skämma bort dig själv! Shoppa loss, köp hem massa godis eller glass och se din favorit rulle på tv eller vad som helst :) Och om det är till någon tröst så är du inte den första och inte den sista som spenderar alla hjärtans dag själv och det gör dig inte till någon annan person än den du var dagen innan ;) 

Xoxo, F
RSS 2.0