Trevlig helg på er!

Själv jobbar jag och sliter! Längtar tills nästa veckas ledighet nu! 


Xoxo, F

Saker att göra med sin partner på alla hjärtans dag!

Hej på er! 

Nu är det inte länge kvar till alla hjärtans dag, här kommer lite tips till er som inte vet vad ni ska göra/ge er partner. Personligen föredrar jag en typ av "upplevelse" ist för att bara köpa nått smycke eller nalle som man tror att personen kanske kommer gilla.. Dessa tips är väldigt passande om er partner är den typen "som redan har allt"


1. Baka något! 
Är du duktig på att baka? Perfekt! Baka något till den du gillar, personligen gillar jag dessa äppel-rosor! Romantiska, vackra och dom blir jätte goda! ;) (receptet är bara att googla, finns även videos på youtube, sök bara på Apple roses)

2. Vin provning hemma! 
Gillar din partner vin? På systemet finns mindre vinflaskor, en liten flaska räcker till typ två glas, det är alltså perfekt att köpa hem några sånna och testa olika viner :) Till det kan du bjuda på ost och kex, vindruvor eller nått annat gott! 

3. Laga en god middag hemma! 
Ja det behöver inte vara nått mer än så.. Huvudsaken är att du visar att du försöker! Sen kan man enkelt höja mysfaktorn med levande ljus, ljusslingor , göra en meny osv, bara fantasin sätter gränser ;)

..Om vi lämnar maten ett tag ska ska vi nu fokusera på er som vill göra nått.. Ja vi kan kalla det vuxna aktiviteter ;)

4. Överaska i sexig outfit
.. Eller sexiga underkläder eller varför inte naken? ;) Ett tips är att man kan skicka ett sms till sin älskling innan och säga typ "Hej! Alltså jag har fått värsta huvudvärken (eller ont i magen eller whatever) så kommer nog inte vara så pigg ikväll men vill jätte gärna att du kommer ändå"
Då kommer hens förväntningar vara ganska låga, sen BAM så ligger du på sängen med massa levande ljus i rummet, kanske stämningsfull musik? Hen kommer bli glatt överraskad,  jag lovar! 

5. Ha en spa kväll
Antingen på ett riktigt spa eller hemma, har du badkar kan du tappa upp ett skumbad och köpa hem lite gott att dricka i badet tex. Annars kan man köpa massageolja och ge sin partner en hel kropps massage! Är du osäker på hur man ger bra massage finns det videos på youtube! ;) 

Hoppas mina tips hjälpte! Kommer även skriva ett inlägg till er singlar angående vad ni kan göra på alla hjärtans dag! :) 

Xoxo, F 

Flashback friday

Ojoj.. Den högra bilden hade jag helt glömt att jag gjort! 

Men kul ändå att kunna jämföra, kolla bara första bilden och sista (vänstra) 

Tiden går på tok för fort.. :')

Xoxo, F

New in

Nu har jag fått hem lite grejer som jag beställt hem från Elf cosmetics! 

Ska bli riktigt spännande då jag hört mycket bra om deras produkter.. Kommer testa dem nu och kanske göra en liten "recention" av det sen ;)


Xoxo, F

Typisk...

Åååh, vad less jag blir! 

Hade precis skrivit ett ganska långt blogginlägg och precis när jag skulle puplicera det så laggar allt och allt jag skrivit försvann såklart.. Aja skitsamma! 

Jag sitter iallafall och äter mellis just nu som består av en smoothie och ska även nalla en frukt från min vackra fruktskål ;) 

Sen ska jag iväg och hämta ut ett paket, och efter det funderar jag på att gå och sola solarium, har massa småpengar att göra av med :) 


Nä nu måste jag skynda mig eftersom det tog sån tid med det här inlägget x) 

Xoxo, F

Onsdag 27/1

Hej där! 

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra! Har precis proppat i mig massa frukt, en smothie och fröknäcke till lunch! Raw food fullt ut alltså, haha nämen.. Jag orkar aldrig göra lunch typ eftersom jag sover så länge på dagarna ;) så det blir oftast mer typ brunch.. Hehe! 

Testade att väga mig i morse också och det var minus på vågen, yey! Totalt har jag tappat 6-7kg de senaste 4 månaderna, känns helt sjukt egentligen men man ska inte klaga! Hade som "mål" att gå ner 10 kg innan juni och det verkar ju som att det kanske kan gå! Måste bara börja röra på mig mer.. Sen tänkte jag även testa att vara utan gluten i en månad, jag har ju som ni vet känslig mage, och mamma tål inte gluten så hon är på mig att jag ska vara utan det så x) meeen vi får se hur det går ;)
 
Nu tänkte jag springa på affären en sväng och köpa middag! Blir vegansk taigryta ;) mums! 

Xoxo, F

Dagens motton!



Veckans planer!

Ja som det ser ut nu så kommer jag ha en lugn vecka! Men det kan ändras fort x) 

Blir iallafall jobb i helgen, typiskt då det är löningshelg men aja.. Det kommer fler, right? 

Ska försöka hinna träffa Sara också men vet i te säkert vilken dag det blir men håller tummarna för att det blir imorgon eller söndag! I need my bestie!!


Vad har ni för planer för veckan? 

Xoxo, F

I hemmets trygga vrå

Hej på er!

Alltså guud, har varit helt död idag.. Det blev rätt sent igår så har gått i värsta dimman hela dagen. (Hade sjukt roligt btw)

Är iallafall hos mamma och pappa i Leding nu. Pappa fyller år imorgon så det blir födelsedagsfirande då! 

Är så tacksam att jag har föräldrar som bor nära naturen. Man känner verkligen ett lugn när man kommer hit och "bara är" 



Visst är det mysigt

Xoxo, F

Green detox smoothie

Mycket smoothies nu för tiden, men det verkar ju vara det ända ni gillar att läsa om så vi kör på det ;)

Idag testade ännu en gång mina "smoothie påsar" från LEADER natural foods och denna gång den som heter "detox". Jag gillade den här mycket mer än den jag testade sist.. Dock tar jag bara typ en tredjedel av pulvret och blandar ner det med mina vanliga smoothies+en liten del vatten.. Vi får se om jag törs dricka den helt "raw" någon dag x) 


Iallafall, ikväll är jag bjuden på fest, så ska väl piffa till mig sen ska jag dricka eko-vin hela kvällen, haha! 

Nä men som storasyster säger, alkohol är ju alkohol, alltså en drog även om den är ekologisk.. Fast om man nu ska dricka alkohol är det väl bättre att det inte är massa annat gift i .. Eller hur ser ni på det? 

Personligen så känner jag att jag dricker så pass lite så pass sällan att det förmodligen inte gör nån större skada, jag blir knappt bakis nu för tiden, och det är väl ett tecken på att kroppen klarar av "gifterna"... Eller? 

Gissa vilken pizza som är min? ;)

Haha, svårt att gissa vilken som är min och vilken som är Nickes? ;) hehe..

Nä idag blev det en "lat middag" så vi gjorde hemlagad pizza ev ett sånt där pizzakit! Mycket godare än de från pizzeriorna om ni frågar mig ;) 



Vi ska iallafall käka nu och se skräckfilm!! Är då taggad! Älskar skräckfilm (och pizza) 

Haha, hörs sen!

Xoxo, F

#TBT

Trowback till 2011! 

Alltså det är så sjukt att tänka att det här var 5 år sedan! Minns den tiden så väl! 

Hade fått flytta in i min första lägenhet ett halvår tidigare och jag kände mig SÅ VUXEN xD Meeen självklart var jag väldigt omogen.. Just nu när man tänker tillbaka så känns det som jag blev vuxen när jag var 22 typ? Haha fast ska jag vara helt ärlig känner jag mig mognare nu än vad jag gjorde för ett halvår sen.. Men det är ju som det ska vara antar jag ;) 







Mango n' vanilla smoothie

Hej på er! Ursäkta den sena uppdateringen men har legat i sängen hela dagen med mensvärk och pms :( 

Men här kommer iallafall receptet på min favorit smoothie just nu! 

Jag skrev ju om denna för ett tag sedan och den är SÅ GOD! Hoppas ni gillar den lika mycket som jag! 


Du behöver:

♡ 3dl inocent mango & passionfrukt smoothie
♡ 1,5dl soygurt (jag använder naturell och osötad)
♡ 5-7 stevia drops med vanilla cream smak (kan bytas ut mot annan vanilj ecens) 

VALFRITT (bidrar inte med nån speciell smak utan är mer för att göra smoothie:n lite nyttigare) :

♡ 1tsk macapulver
♡ "En skvätt" blutsaft

Jag brukar toppa med lite chiafrön på slutet men det är ju självklart också valfritt! 

Selfie(sh)

Godmorgon på er! 

Jag har nyss kommit hem från mitt nattskift. Tänkte bara önska er alla en riktigt bra dag! 

Nu tänker jag sova riktigt gott! ;) sen när jag vaknat senare idag ska jag även bjuda på receptet på min nya favorit smoothie! Så missa inte det! 

Bjuder såklart på en selfie också! 

Xoxo, F

Detox te

Okej, egentligen är jag inte så mycket för själva detox-grejen men gillar faktiskt det här teet (hur fan skriver man det som?? Teet, te:et, te't?? Haha) 

Jag brukar dricka det här när jag känner mig uppblåst och har typ ballongmage, för det hjälper faktiskt! Magen blir mycket lugnare och den där magknipen man kan få lättar! :)


→ Bör kanske tiläggas att det inte är det bästa alternativet om du vill göra en äkta detox, den här är ju väldigt "mild" detox. Men fråga gärna om ni har frågor kring detox när jag testat lite olika sorter ;)


Det teet jag använder heter curite och kommer från Ledins :)


Xoxo, F

PJ's och ansiktsmask!

Hihi, ja är man singel och lever ensam så kan man vara såhär sexig på kvällarna ;)

Haha, Dock blev ansiktsmasken katastrof och typ "fastnade" på ansiktet och blev stenhård? Det var typ som att skala ett ägg fast det gjorde ont när jag drog bort bitarna xD till slut så blötte jag upp den igen och då lossnade den direkt! Förutom det var man tvungen att blanda ihop den själv (det var ett pulver som man blandade med varmt vatten) så på det hela taget var den onödigt komplicerad x) 

Men ansiktet blev väldigt lent och "fastare" efteråt så kan ju knappast klaga på resultatet ;) 


Xoxo, F

Mini smoothie

Hej hopp

Blev en mini-smoothie till frukost idag samt en skiva bröd och kaffe, hade typ helt slut på grejer så det blev inte så mycket mer x) måste verkligen till affären så jag inte svälter ihjäl! Haha..

Hur som helst så blev denna asgod! Smakar typ glass! :D ska skriva ut receptet senare i veckan så ni kan ta del  av den ;) 


Annars ör det rätt fullt upp idag, det är visning av min lägenhet så var uppe "tidigt" och städade lite (gjorde bort det mesta igår) sen har det kommit folk från 15 tiden .. Sista gänget skulle komma vid 17 tror jag., sen hinner jag ta det lugnt ett tag innan jag drar på jobbet och jobbar natt :) 

Xoxo, F

Angående ögonbryn..

Jag ber om ursäkt i förväg för detta om någon av er har ögonbryn som ser ut såhär men (oftast) är denna form på ögonbrynen inte smickrande för varken ditt ansikte eller dina ögon... 


Det finns "grundregler" för hur man kan forma sina bryn för att det ska se så naturligt och mest smickrande ut för dina drag, till exempel ..


Men känner du att du har din egen stil och att du vill ha så ska du självklart ha det :) men ibland inser folk inte själva att dom gör det och tänker aldrig på att de skulle passa bättre i en annan form på brynet. Jag själv gillar att byta form rätt ofta (mina bryn växer som ogräs) men jag brukar ändå försöka följa dessa "regler" för bästa resultat! 

Fan vad less jag är...

.. På den här jävla vintern!! 

Jag har sagt det för och jag säger det igen, det är inte meningen att människor ska leva i ett mörkt kallt klimat som vi gör i Norrland :( 

Ligger nerbäddad i soffan just nu och har inte ork att göra nånting.. Ligger och kollar på bilder från sommaren och tänker på hur man tog solen och värmen för givet..


Halleluja för naturliga tillskott!

Som jag skrev igår så fick jag ju hem lite grejer från bodystore för några dagar sedan. Tänkte bara visa upp dem och skriva lite om vad det är för nått osv.. Så nu kör vi!


Green superfood från Amazing Grass: innehåller vetegräs, korngräs, alfalfa, spirulina, spenat, chlorella, broccoli, maca, morot, rödbeta, hallon, nypon, annanas och grön te (vegan, glutenfri & raw) *denna skrev jag även lite om igår ;)

Maca pulver från LEADER Natrual Foods: Jag ser så fram emot att få testa på maca pulver! Maca är ett perfekt alternativ till naturlig "pre workout" tillexempel och motverkar dessutom depression och ångest! Sen finns det även studier som visar att maca är hormon "utjämnande" och ökar sexdriften ;) hehe..

Bedtime te från Yogi Tea: Ett organiskt, koffeinfritt te som har lugnande ingredienser.

Dormiplant: Naturligt läkemedel mot stress eller sömnproblem. Nu har jag inte direkt sömnproblem men ibland har jag jätte svårt att somna, speciellt om jag är stressad.. Jag ska ju flytta i mars och då tror jag att dessa kan komma till pass! xD

Smoothie-påsar från LEADER Natrual foods: portionspåsar med olika egenskaper och ingredienser (Detox, Balance & Energy) som man bara blandar med vatten. Längtar tills jag får testa dessa! ;) (vegan, glutenfri, sojafri, jästfri och utan tillsatsämnen)
 

Jag TROR att hela kalaset gick på några hundra kronor med frakt osv. Dock hade jag en rabattkod också så jag fick det lite billigare.. Sen gick jag ju med en awesome tygkasse som jag ska börja ha med när jag handlar! ;) 

Superfood smoothie

Hej på er! 

Var ett tag sen jag bloggade nu. Men jag kan ju iallafall säga att det nya året har börjat riktigt bra! 

Just nu sitter jag i soffan och kollar på lite youtube klipp och dricker min frukost smoothie .. Eller .. Är det frukost om klockan är nästan 14:00? Jag har nattskift denna vecka så det är därför har jag vänt dygnet :) 

Hur som haver blev det en smoothie med mango och passionsfrukt samt lite green superfood pulver som jag fick från bodystore igår! Jag blev lite skraj först över att pulvret typ luktade som det gör på djuraffärer? xD men väl i smoothien kändes det inte lika väl .. Jag blandade en halv skopa med 2dl smoothie :) 

Sen lär det väl bli kaffe också.. Egentligen behöver jag inte kaffet för att bli pigg längre.. Men utan det så får jag sån jäkla huvudvärk .. Nån som har bra tips på hur man "avgiftar sig"? 

Puss och Kram! / F
RSS 2.0