Livet är inte dagarna som går, utan dagarna du minns.

Mitt år i bilder. Tänkte att bilderna skulle få tala för sig själva men ska säga några ord i allafall: Började jobba med något nytt och älskade det, mysiga sommarkvällar, Stockholm, vänner, Åselemarknaden, Brännbollsyran, Underbar resa till turkiet med bästa vän, blev faster.
 
 
 

Men hallå!

Verkar som det blev en liten blogg-paus nu över jul ;) Men med allt jobb + ha tid för vänner och familjen så fanns det helt enkelt ingen tid eller ork..
 
Har haft en super mysig och trevlig jul i allafall, Jobbade jul alla dagarna i jul förutom själva julafton som firades med familjen i Björna. Sedan på juldagen blev det lite jobb och senare på kvällen blev det utgång på Marycan med fin-folket♥ Var sjuukt mycket folk där btw. tur att min kompis kände vakterna så vi kunde komma in utan biljett annars hade det varit omöjligt :o
 
Jobbade på annandagen också och även idag, Men började inte fören 15:00 idag så hann äntligen gå på stan och kolla på rean, blev lite smått och gått men visar det sedan (har glömt min kamera i Björna men får den förhoppningsvis i morgon)
 
Nä, nu ska jag sluta, vet att det ändå inte många som orkar läsa långa blogginlägg utan bilder så ;)
 
 

Mys..


Mys med finis, Jag älskar dig ♥



Känner du dig gammal?

Visste du..
 
Att Shrek 1 och Monsters Inc släpptes för 11 år sedan?
Att  sista avsnittet av Kim Possible var för 7 år sedan?
Att Sabrina the teenage witch sista säsong visades för 9 år sedan, och att samma år (2003) gifte sig skådespelerskan Melissa Joan Heart och har idag 2 barn?
Att Britney Spears låt "Oops!.. I Did it Again" släpptes för 12 år sedan och att Britneys lillasyster Jamie Lynn (känd från All That. och Zoey 101) har en 4 årig son?
Att Dexters labratorium slutade för 9 år sedan?
Att Harry Potter och de vises sten släpptes för 11 år sedan?
 
 
Så...känner du dig gammal än?..

Bokat!

Bokade min biljett till Stockholm idag, ska fira nyår där i år. Känns ju lite pirrigt men på ett roligt sätt :) Kommer dock inte känna så många, bara Sara och hennes syskon, Jocke och Stina.
 
Hur som helst, åker natten innan med Ybuss, skulle ta natt-tåget först men vågar inte lita på att tåget verkligen kommer gå, så buss kändes lite tryggare.
 
Nu är det bara att längta alltså! Fast blir lite irriterad på mig själv, brukar alltid säga att man inte ska ha några förhoppningar då har man roligast.. fast nu har jag ju det :P fuuuck....
 
 
"Stockholm, Stockholm, stad i världen
Stockholm, Stockholm, världens stad
Stockholm, Stockholm, härlig är den
Stockholm, Stockholm gör mig glad"
 
 

Gratulerar!

Idag fyller min storebror Fredrik år!
 
Grattis brorsan, idag fyller du inte bara år på årets mörkaste dag, utan också på "domedagen" ;)
Hoppas du hinner äta tårta och få presenter innan vi alla dör, jobbar ju så hinner inte träffa dig något tråkit nog..
 
 

Tjockis!

Testade min nyårs-klänning idag och insåg att jag måste gå ner minst 2-3 kg för att se bra ut i den! Blir inget gott för mig på resten av året då antar jag.. haha. Önska mig lycka till! ;)
 

Butter..?

Har kommit hem från jobbet, blev en sväng på stan också och köpte julklappar till pappa och syrran så nu är det bara brorsorna kvar att hitta åt, Fast det är inte direkt bara heller.. Skitsvårt att hitta ngt som de skulle gilla och som samtidigt inte får va för dyrt ..
 
Hur som helst, på tal om något helt annat. Antingen är det jag som är en butter-bitch, eller så blir folk bara mer dryg/trög för varje dag som går.. Alltid är det någon som ska skriva till en, (oftast killar) som man kanske växlat några ord med på en fest på högstadiet typ som envisas att börja skriva till en och fattar helt enkelt inte att man inte är intrsserad av att prata med han/hon. Exempel på typiska konerversationer..
 
 
Random - Hej :)
(jag svarar inte)
*en kvart senare*
Random - ??
Jag - Hej
Random - Vad gör du? :)
Jag - Kom nyss hem.
Random - Ok, vart har du varit då? :D
Jag - På jobbet, sen på affärn
Random - Ok, nice! :)
Jag - Hehe, ja..
Random - Händer ikväll då? :D

OSV....

Grejen är den att jag hatar att behövda vara dissig men jag orkar verkligen inte ibland samtidigt som FBs nya chat visar när men sett medelandet så personen kommer veta ifall den blir dissat om man skiter i att svara.. Jag menar people take the hint?
 
 

Bloggar från jobbet!

Puuhh.. har en lite halvstressig dag på jobbet idag eftersom vi bestämde oss för att jul-baka nu på förmiddan. Har gjort knäck, fudge och snickers kakor! Mums ;) Har tagit en kvarts rast nu så bestämde mig för att blogga lite från mobilen :)

Filmen igår var jättebra! Love-love-loved it! :D Iof gillar jag ju fantasy drygt mycket så inte så konstigt kanske.. Efter bion for vi och sov i Domsjö så hann träffa söta svärmor lite snabbt också ^^ Alltid lika mysigt!

Nä nu måste jag jobba! Bloggar vidare sen! :)

Haha!

Tummen upp för Jonas Gardell! :D ;)
 

Fredag!

Kan ju börja med att önska er alla en trevlig helg, själv har jag ju varit ledig sen i onsdags så ska tillbaka på jobbet imorgon. Ikväll ska jag och Robin ut och äta pizza! Sedan blir det 3D-bio med Sara och hennes kille från stockholm Antonio, blir nästan som en dubbeldejt.. hehe ;)
 
Har verkligen längtat efter att få se den här filmen! Har ju läst boken och sett alla sagan om ringen filmerna så är lite av sagen om ringen nörd, dock inte lika stor nörd som när det kommer till Harry Potter, då grinade jag när jag var på premiären av sista filmen! haha..
 

Händelserik dag!

....or NOT! 
 
Har verkligen inte gjort nått idag, blev en heldag i sängen med datorn (tack och lov för netflix) så som ni förstår har jag inte så mycket att säga..
 
Blev ju utgång igår. Började kvällen hos Helge tillsammans med 5-6 stycken till och förfestade lite innan vi drog vidare till Marrycan. Blev såklart fyllekäk a la Statoil och sedan drog jag Helge och en tjej till hem till Helge igen på "efterfest" där vi dom drack wiskey och sedan bestämde att vi såklart måste sitta uppe till 7 och se julkalendern ;) smart jag vet!
 
Fick bara sova i några få timmar så därav anledningen till att jag va så trött idag :)
 
Ska nog sova nu, bloggar mer imorgon! 

i-lands problem upp till öronen.

Alla tjejer som vill ha långt hår hatar detta.. Känslan då man äntligen börjar få långt hår och inser att man måste klippa sig pga. att det blivit slitet.
 
 
Aja.. sånt är livet antar jag. Är ledig idag så dagens planer är iaf att dra ner på stan och kolla efter julklappar och annat smått och gott sen senare ikväll blir det troligen till att umgås med bästa folket!
 
Föresten, ingen har väl missat att det är den 12/12/12 idag? Hoppas det blir en bra och minnesvärd dag att minnas framöver :) Märkte ni föresten att jag publicerade det här inlägget kl 12:12? ;)

Date med mitt <3

Sitter på Waynes just nu med Robin och har ätit. Blev en kyckling-cashew toast för mig och Cecar-sallad för Robin, mums! ;) Vet inte vad vi ska hitta på nu dock.. hehe ^^
 

Test.

Testar mobilappen :) skönt att äntligen kunna blogga vart man än är ;)

Två veckor till julafton?!

Det är bara två veckor till julafton? Hur tusan gick detta till? Det var ju första dacember igår typ? :S Jisses vad tiden går fort nu i  jämnföresle med närman va liten.. då kändes 24 dagar som 24 månader och nu hinner man inte ens blinka så är det typ sommar?
 
Har hittils bara köpt 2 julklappar (paniik!) men som tur är jag ledig nu fram tills på lördag så hinner göra lite julklapps köp då :)
 
Imorgon ska jag träffa Robin!♥ Han var iof hemma i helgen men eftersom jag jobbade så blev det inte så mycket tid tillsammans ändå.. Vi hade tänkt gå på bio men eftersom ingen av oss har så mycket pengar över så vet jag inte hur det blir med det x) 
 
 
 
 
 

Citerat..

"Eventually all the pieces fall into place. Until then, laugh at the confusion, live for the moment and know that everything happens for a reason." - Carrie Bradshaw
 
"Maybe the past is like an anchor holding us back. Maybe, you have to let go of who you were to become who you will be" - Carrie Bradshaw
 
 

Happy feet!

Hade tur i oturen igår när jag skulle köpa skor, först hittade jag absolut inga jag gillade och de få som var "sådär" var jättedyra :/ MEN sen lyckades jag hitta dess för rimligt pris :) DÅ fanns det såklart inte min storlek.. men av någon anledning testade jag 36an ändå bara för att kolla hur små dom var men då passade den perfekt! Christmas miracle! ;)

 
Ikväll ska jag få gå intro på jobbet för nattjobb! Önska mig lycka till :D

Dagens prodjekt..

..Avklarat! :D
 
Städade äntligen igenom garderoben + skrubben, det var faktiskt värre än på bilderna.. helt kaos! :P
 
Före och efter bild:
 
 

Chai latte! <3

Har haft en super trevig kväll med min böna Amanda!
 
Vi köpte natrugodis sen såg vi på både The nutcracker prince och the nightmare before christmas! :) Och bäst av allt bjöd Amanda på chai latte! Så gott!! ;)
 
 

Nya tider kräver nya ordspråk

Den man ligger med får bädda
Det man inte minns, det är inte hänt
Det man inte gör idag, slipper man göra om igen imorgon
Den som kollar i bakspegeln kör oftare i diket
Den som spar har aldrig roligt
Det som inte tar död på en, får en iallafall att må riktigt dåligt
Det är med kärlek som med whiskey, den tar slut
Dåliga flickor är inte de sämsta
Man har inte roligare än man köper ut för
Problem är till för att skjutas upp och sedan glömmas bort
Även den starkaste måsta ta i när han skiter.
 

True story ;) hehe..
 

Jul-mys!

Såhär mysigt är det hemma hos mig nu! Luktar jättegtt också eftersom jag köpt doftljus till ljuslyktorna! :)
 

Vet att det inte ser jätte juligt ut på första och sista bilden men det är typ små snö-slingor på ljuslyktorna och på sista bilden är det en ljusslinga som jag iaf tyckte kändes lite vinter-mysig ;) Känner att detta räcker för mig, hade mer rött och tomtar förra året men tyckte inte det kändes inte "rätt" på ngt vis.. inte för att jag ogillar tomtar och sånt men får njuta av "riktigt julpynt" hemma hos mamma och pappa, då blir det ju extra mysigt att komma hem till jul också! :D
 
Hoppas ni har en mysig första advent!

Första december!

Hej på er!

Äntligen första december, fan vad jag längtat! Har startat dagen med Julkalendern: mysteriet på greveholm sedan har jag pyntat lite och dansat omkring till julmusik (seriöst)

Får se om jag tar mig ner på stan i ovädret, måste köpa ljus och nya gardiner.. Får se om jag kanske hittar nått mer att pynta lägenheten med :)

Måste kolla efter en ny kappa och nya skor också .. Mina kängor från förra året kastade jag får att dragkedjan gick sönder hela tiden :/ och min kappa är så pass sliten så att den skulle passa en hemlös eller ngt, haha..

Hoppas ni alla får en underbar december! ♥
RSS 2.0