Tur att man inte flyttar ofta

Ursäkta min frånvaro, men flyttar för fullt så har inte tid!

Tur man kan anlita slavar! ;)

Fitnessguru!

Whoho!

Klickade nyss hem lite spännande grejer från Fitnessguru! Paketet kommer komma i precis när min deff börjar så är helnöjd just nu ^^

Happy day! ❤

 

 

 

Svettigt!

Hann med ett snabbt konditionspass på gymmet och att packa lite innan jobbet börjar! :)

Jobbar natt ikväll så hoppas bara inte att jag blir allt för trött senare, dricker ju inte redbull längre så blir spännande att se hur trött jag är 07:00 imorgonbitti då jag slutar :)

Känner mig förövrigt så himla fräsch nu för tiden, NOT! Känns som jag alltid är svettig x) Aja, så det ska va I guess ;)

Fruar sökes

Yo!

Sitter och chillar hos Helge just nu och har tittat på när han och Ante städar. Tryckte nyss i mig en subway macka och en cockie ^^ gottigott!

Hur som heeelst.. Dessa pojkar söker fruar. Du som är bra på att laga mat, gillar träning, är tuff och har skinn på näsan och har ett öppet sinne, TVEKA INTE!

Ring:
Ante (Andreas Wallin) - 070-631 50 66
Helge (Andreas Helgesson) - 070-508 29 71

I'm gonna pop some tags

New in!

Var ju bara tvungen att shoppa loss idag på Bikbok som hade 50% på hela sortimentet! Skulle ha kostat 944:- egentligen men fick gå hem efter att ha betalt 472!

En söt topp och ny BH fick också följa med hem :)

Fyf-n

Alltså hur lyckas jag? HUR?

Jag gick ut igår och skulle bara dricka vatten och vara nykter och hade EN hundring med mig om jag skulle vilja dricka EN drink.. Men då nått j-vla vänster så blev jag stup full.. Alltså inte bara full utan jag kunde knapp gå..

Aja, billig fylla när killar bjuder iaf x) nu blir det nyktert ett bra tag framöver!

Åh, och godmorgon btw! ;D

Celsius

Tänkte ge celsius en chans! Har testat apelsin en gång men gillade inte smaken riktigt, iof hade jag ingen aning om vad de var för ngt då.. Trodde typ de var läsk x) haha..
 
Tänkte dricka dem innan träning för att orka lite mer :) hoppas de funkar, såhär låter beskrivningen: 
 
"Celsius är originalet bland drycker som förbränner kalorier. Drycken har fem vetanskapliga studier bakom sig som bevisar att den förbränner kalorier och att den ger en varaktig energistimulans. Genom att höja ämnesomsättningen med 12% under en period på 3-4 timmar, förbränner Celsius i genomsnitt 100 kalorier.  Den varaktiga energistimulansen upplever man väldigt tydligt om man dricker Celsius innan ett träningspass, då drycken även fungerar som en prestationshöjare"
 

Det är ny dag idag också!

Fin solig dag! Ska snart gå en promenad sen blir det kaffe med de bästa och gym ikväll ;)

Puss på er finisar! ❤

Mätt och väx

Ååh, sitter i soffan med mamma i Leding nu mätt och belåten och bara mår :) äter som en häst nu för tiden, känns som jag konstant vill bara ha ngt! Drygt..

Ska deffa i maj tänkte jag, blir bra precis innan sommaren ;) så kanske krymper magsäcken då en aning..? Aja, vi ser väl :)

Känner mig typ såååååhär nöjd med mitt liv nu :D sjukt lycklig måste jag säga, saknar ju bara "kärleken" nu.. Några förslag? Gärna någon som gillar kost och träning som kan motivera mig! ;D haha..

Ny på jobbet!

Tjo!

Mår bättre idag som tur är! Går ju intro på mitt "nya" jobb idag :)

Verkar vara ett härligt gäng jag kommer jobba med! Blir så glad :D

Träning efter jobbet också! Blev ingen träning igår så kör båda mage och ben ikväll och sedan bär det av till mampa ;)

/F

Just love my life..

Jahapp, då var man sjuk nu då.. känns som jag fått urinvägsinfektion, Typiskt! :( 
 
Får se om det känns bättre ikväll. Vill ju gärna träna som vanligt men som ni kanske kan tänka er är det liite distraherande att behöva kissa varje kvart sååå.. Men känns faktiskt bättre redan och har ingen feber (tror jag?) så håll tummarna för mig!
 
Har börjat nörda Once apon a time så har ju inte varit uttråkad idag iaf.. tur det iallafall ;)

Lite dött

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men eftersom blogg.se's app buggar så blir det liksom inte av (jag bloggar till 90% från mobilen)

Hoppas ni inte saknar mig allt för mycket! Ska försöka blogga så gott jag kan utan appen :)

Tant röd på besök..

ÅH, så irriterande!

Ute skiner solen, gymmet står bara och väntar på mig och här ligger jag i sängen med värdens jävla mensvärk :(

Vill helt seriöst bara gråta, fyfan!

Tur att det finns choklad iaf...

Gotti

Min största svaghet, jordgubb och hasselnöts crisp! Så sjukt goda!

Tyvärr väldigt onyttiga också >.< men har varit sugen sen i tisdags så stod inte ut! Annars brukar jag bara unna mig onyttigt på helgen..

Aja, har skött mig hyfsat bra senaste veckorna så kan väl unna mig detta idag, right? ;)

Thinspo

Åh, så slö idag.. Har knappt lämnat sängen .. Funderar på att gå ner på stan bara för att ha nånting att göra :P

Blir iaf träning lite senare. Idag är det armar och bröst som gäller! Bjuppar på lite inspo-bilder (inte mina!)

Looooove pink! ;)

Testar på vidofyme

Leg day

Ååh mina stakars, stakars ben!

Kom nyss hem från gymmet efter ett ordentligt ben pass! Skakade typ i benen när jag skulle hem för att jag var så utpumpad.. Vill inte veta hur det kommer kännas imorgon.. x)

Nu bli det efterlängtad dusch och efter det lunch!

Blir bortskämd

Sådärja!

Efter gymmet klagar man inte över att få käka detta: Baconlindad kycklingfilé med brieost fyllning!

Dessutom blev jag bjuden av bästaste Helge som lagade allting, så behövde knappt lyfta ett finger utan latade mig i soffan ;)

Fick liite stor portion dock, tydligen tror min vän att jag äter lika mycket som en karl ;P

Haha!

Lite såhär känns det för mig nu för tiden, foreveralone...❤x)

Mondays..

Happ, ny vecka nya tag!

Måste säga att jag känner mig helt snurrig i bollen idag :s kan kanske ha å göra med att jag inte tränat sedan i fredags? Aja, blev en promenad i solskenet igår innan jobbet och ska fara till gymmet snart för att bränna lite fett ;) Mage och kondition är det som gäller idag, tagga ^^

/F

Gårdagen

Hej på er!

Jobbade i fredags så blev hade inget att blogga om direkt.. :)

Igår var jag på länsdans på Olympia tillsammans med jobbet, jätteroligt! Sara skulle också dit så vi fixade oss tillsammans under flams och skratt ;)

Efter dansen drog jag vidare till Andreas och hängde där en stund innan jag drog vidare till Emmy som hade kalas! Sedan blev det nykter utgång men gick hem hyfsat tidigt :) Helt OK kväll :)

The thing is..

Ber om ursäkt för min frånvaro.

Min mormor gick bort igår. Hon tog hand om mig väldigt mycket som liten och det kom lite som en chock igår när jag fick veta det. Därav mitt emo inlägg med kyckling tallriken, hehe.. Nemen det har faktiskt varit riktigt jobbigt, tur nog så har jag sånna fina vänner som bryr sig ❤

Mår lite bättre idag, har varit på stan med Helge och Amanda och ska snart fara och träna lite :)

/F

Orkar inte

Orkade inte tänka på kosten idag.. Med tanke på omständigheterna orkar jag inte ens fixa ngt. Detta fick bli min tröst-föda ikväll.

Far from perfect

Hellu!

Hur mår ni? Jag känner mig sjukt pigg... Haha "sjukt pigg" x) MEN hur som helst!

Började dagen med att köra mage och rumpa här hemma i lugn och ro innan frukosten och sedan drog jag till Ante och drack kaffe med han och Helge och glodde på Chuck!

Nu har jag precis druckit upp min nutrilette och laddar upp med vatten innan jag drar på Friskis för ett gympass :) Bjuder på bilden, så här ser jag ut i all min glans idag, med finnar på hakan och allt, perfectly imperfect! :)

Bitches be like, going to sleep..

Nu ska jag sova, bjuder på bilden som jag tog nyss precis nu innan jag la mig, inget smink eller ngt!.... Haha eller så är bilden från helgen, testade lös-fransisar.. Såg lite läskigt ut irl måste jag säga x) lol..

Blubb, blubb

Hej på er!

Idag har jag inte mycket att säga, har haft en ganska stressig dag med jobb från 14-21:30 och innan det var jag en snabbis på gymmet, och det blev verkligen en snabbis eftersom jag glömt plånboken hemma och var tvungen att gå hem igen och hämta den (skulle åka direkt till jobbet efter gymmet så behövde busspengarna)

Annars var dagen OK, känner mig väldigt svullen och fet just nu av någon anledning så har druckit nutrilette idag.. Brukar kännas bättre efter några dagar när jag dricker det. Vet inte ens om jag gått upp eller ner något, kanske inbillar jag mig bara? ;P Haha..

My little things..

Håll i er nu, här kommer lite fakta om mig ni kanske inte visste..
 
 

Godmorgon!

Sitter just nu o h avnjuter min frukost! Fick bli en smothie gjort på osötad sojamjölk, lättkvarg, hallon/blåbär och sist lite linfrön och kokosflingor! Droppade dessutom i ett par droppar med vanilj-stevia så den fick lite sötma ;) till det mumsar jag på kiwi, inte helt fel!

Igår så var jag ju som sagt med Emmy och vi slingade mitt hår lite halvt spontant! (Visar resultatet senare) och drack lite rosé, käkade popcorn och lite annat. Söt Amanda kom förbi också en sväng, himla mysigt!

Nä, nu ska jag försöka få i mig det sista av min frukost och sedan ska jag ner på stan en sväng och efter det blir det nog lite gym! ;D

Tunasallad!

Hej på er!

Har precis kommit hem från gymmet och parkerat mig själv i sängen för att käka lite tonfisksallad och kolla på lite Carrie diarys! :)

Sedan blir det till att möta upp Emmy och sedan får väl se vad som händer :)

Sex and the city..

..måste vara bland de bästa serierna ever!
 
 
 

En sån där perfekt dag

Tog en vilodag från gymmet idag, tyckte jag kunde unna mig det eftersom jag tränat alla dagar från i måndags :) imorgon blir det att dra sig tillbaka till Friskis dock!

Började iaf min dag på stan idag, käkade cecarsalladen på Coffeehouse by George som jag älskar och ett par söta shorts fick följa med hem :) sedan drog jag och solade lite innan jag åkte hem till Mampa. Just nu har jag fyllt upp badkaret och ska precis hoppa i!

Hoppas ni också haft en sån där onödigt bra dag och att resten av kvällen följer i samma anda :)

Triss i Helge!

Nyss hemkommen från en kväll på Merrycan/Olles med Helge! :)

Var nykter (drack bara en cider) men det var roligt att få komma ut från lägenheten en stund. Blir då rastlös när jag bara sitter hemma själv dagar som dessa..

Bjuder på lite bilder på snyggingen själv! Och för er som funderar, NEJ vi är inte tillsammans och planerar inte att bli det heller :)

BFF

Hann träffa Sara idag också! And that makes me happy ^^,

Dagens inspo bilder

Mornin sunshine!

Godmorgon!

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men har jobbat tre kvällar i rad så har inte riktigt haft något att skriva om ni vet?

Aja, ny dag nya tag! Bakade dessa mandelbollar igår, blev riktigt goda trots att de var socker och kolhydrat fria :)

Har börjat bli så sjukt hungrig nu när jag börjar komma igång med träningen igen så behöver något att smaska på mellan måltiderna :) och på tal om träning ska jag iväg precis nu snart! Blir ett härligt styrkepass med Helge! ;)

April, april!

Självklart ska jag inte flytta till Gävle, haha.. Hemska tanke ;)

Omg!

Verkar som det blir flytt i vår till Gävle! Ska "byta" lägenhet med brorsan som bor där så han kommer ta över den som jag skulle ha flyttat in i nu i maj.

Anledningen till flytten är att jag hittat en utbildning som jag ska gå där och eftersom brorsan är klar med sin utbildning så har han inte så mycket som håller honom kvar och han har velat flytta tillbaka ett tag sååå..

Känns väldigt pirrigt dock.. Känner inte en enda människa i Gävle :o men det är väl det som gör det till ett äventyr också ;)

RSS 2.0