Ost & kex gör under.

Har senderat kvällen med Emmy och Amanda :)
 
Vi myste till det ordentligt med ost och kex och såg på film. Känner mig lite bättre och gladare nu än innan.. Tur att man har vänner, annars hade man nog varit ganska olycklig..
 
 
Kärlek till alla mina vänner, ni vet vilka ni är även om vi kanske inte ses varje dag. ♥
 

Happy halloween!

Hoppsan! Glömde nästan att det var 31:a oktober idag = HALLOWEEN!
 
Fast jag kommer inte klä ut mig något.. än ;)
 
Klär förmodligen ut mig till helgen då Merrycan har sin halloween-fest. Var där förra året också och det var askul! Ska dit med Sara i år igen så imrogon ska jag dra ut henne på stan så vi kan gå på bolaget, köpa biljetter smink osv :)
 
Bjuder på en bild från förra året då jag var Vampyr ;)
 

En ordentlig morgon för en gångs skull

Tjo på er!
 
Idag tänkte jag skryta om hur duktig jag var i morse. Klev upp en rimlig tid, även fast jag var ledig (kl.08:15 för att vara exakt) och åt för första gången på säkert ett år en ordentlig frukost. Har väl slängt i mig en macka och ett glas juice nån gång i all hast men det var faktiskt väldigt sällan jag äter frukost i huvudtaget...Tänkte försöka ändra på det :)
 
Har/hade det faktiskt ganska mysigt i soffan i morse, frukost, tända ljus och en romantisk film! Hehe.. 
 

 
Eftermiddagen skall spenderas på stan med Sara!!! Om jag har tur hinner jag kanske träffa Amänka ikväll också, skulle inte vara helt fel att träffa 2 bästisar på en dag :)

Forever gone.

Saknar redan "mitt hår".. känner mig skallig i nuläget. Men skönt på samma gång att bli av med mitt hatälskade toviga hår :)
 

Bråkar med mitt hår idag..

Har en bad hair day idag.
 
Har blivit så less på färförlängningen på sista tiden, inte att jag inte vill ha långt hår (det älskar jag) men det är så otroligt mycket underhåll med det här håret.. 
 
Satte in hårförläningen när jag var i turkiet så har ingen aning om vilket sorts hår det är.. men jag kan bara använda ETT shampomärke som är utan kemikalier osv. för annars blir löshåret till dreadlocks typ.. sen så behövs det sjukt mycket shampo och balsam ett så tjockt och långt hår (vilket inte blir vidare billigt i längden när shampo och balsam går på 245kr/st) och inte ens då är det "fint" utan ganska risigt. Så jag måste platta hela håret och ha massa hårolja (av samma märke som shampot) för att få det nårgorlunda fint..
 
Så idag tänkte jag ta ut allt hår.. och nu 45 slingor senare så är det fortfarande jätte mycket kvar så jag har gett upp för idag. Har fortfarande tillräckligt med hår för att det ska se någorlunda ut tills jag orkar ta ut resten.
 
Aja, nu har jag klagat nog för idag :) puss på er!

Vampire diaries!

Äntligen hemma efter kvällens jobb!

Har laddat upp med Ramlösa och vindruvor och har hoppat i mys-kläderna. Igår så var det ju säsongspremiär av The vampire diaries så ska såklart se det också! :)

Känns lite konstigt med en Fredag utan utgång, men imorgon blir det andra bullar! Då ska vi fira våran Amanda som fyllt 20! Tagga!

Vill passa på att önska er en trevlig helg också! Kramis ♥

Avslutar kvällen på bästa sätt

Avslutar kvällen med druvor, pistagenötter och nej, det är inte vin utan blåbärsdryck ;) Och såklart en tidning på det! Kanske ser nyaste avsnittet av Revenge också.. men det återstår att se! 
 

Trött

Har varit så sjukt trött idag, har inte orkat göra nånting.

Drygt nog så var universum emot mig tydligen och såg till att allt jävelskap ska hända mig idag, tex. så vaknade jag med dunkade huvudvärk, när jag skulle öppna kylen för att leta fram frukost så upptäckte jag att det "lilla" felet på kylen plötsligt blivit ett STORT fel.

Skulle egentligen haft intro idag på nya jobbet men var tvungen att ringa och säga att jag inte kunde komma eftersom jag då var tvungen att städa ur kylskåpet och städa lite finare i resten av läggan eftersom jag tänkt be hyresvärden komma och kolla på felet. Då hittar jag såklart inte numret till han så kommer förmodligen inte få tag på honom fören imorgon ändå.... Vill bara dra täcket över huvudet just nu.
 
 

This is so me

 
 

Natt-bloggning

Är för rastlös för att gå och lägga mig. Jobbade kväll idag så slutade runt 9 så är väl fortfarande lite uppe i varv antar jag.. :)

Jaja.. Idag var det iaf kanelbullens dag! Fast jag fick inga kanelbullar.. :( Lika bra kanske eftersom jag försöker dra ned på socker och slisk (går inte så bra för mig dock). Jag är en sån typisk jojo-bantare. Går först ner kanske 3-5 kg så att jag sen kan äta chips, godis och dricka massa cola tills jag gått upp kilona igen, väldigt dålig vana.. Dumma mig.

Är ledig nu fram tills på Måndag. Imorgon ska jag försöka städa lägenheten, sola och ska fika med Sara och kanske träffa Amanda! :) Känns som det blir en mysig och trevlig Fredag :)

Nä nu ska jag ge mig och lägga mig och se på tv eller nått, Puss! ♥
RSS 2.0