När liten blir stor..

Fyra år, det är fyra år sedan jag var 18 år och nyss hade fått börjat gå på krogen, jag bodde i en 20 kvadrats lägenhet, vilket var "coolt" eftersom nästan alla mina kompisar fortfarande bodde hemma. Jag åt chips och godis varje dag istället för middag och festade varje helg.. Så samtidigt som fyra år låter mycket så känns det lite med tanke på vilket liv jag lever idag.

Idag bor jag i en trea som är fem gånger så stor som min första lägenhet. Jag får pms mycket lättare, jag äter grönsaker, jag lagar mat och läsken och mjölken har blivit utbytt mot isvatten. Den bruna hemmafärgningen har blivit utbytt mot blonda slingor hos frisör. 

Och något som förvånar mig ännu mer är att jag har en sambo, jag?! Missförstå mig rätt.. Jag har haft killar i mitt liv och kanske 2-3 av dem har varit riktigt seriösa "vuxna" förhållanden men det har alltid varit av-och-till förhållanden, vilket mest berott på mig.. Tror inte jag var mogen för att ha förhållande innan Nicke, eller så är det som de säger "när det är rätt så blir allt så självklart"

Men det är ändå skönt att veta att bitar av gamla Frida finns kvar, jag är fortfarande en gottegris och älskar att nörda serier, älskar fantasy böcker älskar att sminka mig och göra mig fin, jag var samma ögon näsa och mun.
Detta blev ett onödigt långt och pratig inlägg om ingenting, men ville skriva av mig lite :) 

Kär i nya BareSkin

Är helt jä-la kär i Bare Minerals nya flytande fundation! 

Jag hade hört väldigt mycket bra om den så igår när jag var på kicks bad jag om att få ta hem ett test (priset ligger på 395:- så det är ingen fundation man vara köper sådär tycker jag) 

MEN SHIT vad bra den är! Den känns supertunn på huden och ändå täcker den jättebra, ser superslät ut och man behöver bara pyttelite av den..

Här är en före/efterbild, på efterbilden har jag BARA fundation, alltså inget puder, ingen conceler har inte ens primer under.. 

Så idag ska den inhandlas! Längtar efter att ha den i hyllan här hemma <3 Detta är ett måste att testa! :D 

Mysiga kvällar


Poor kitten gettin bitch slapped :(

 
Ååååhh.. stakars lilla kitten! xD ;(( Kisse-misshandel! :(((
 
 

Ny videoblogg!

 
;)

Mys-pysis

Hej på er! 

Ber om ursäkt för att det varit dött här.. Försökte faktiskt göra en videoblogg igår men det slutade med att det inte gick att ladda upp.. Blev såå less! Haha..

Hur som, har varit jättetrött idag.. Jobbade 7-15 vilket jag inte gjort på flera månader, så kunde såklart inte somna igår :p så när jag väl kom hem blev det bara slappt, vi orkade inte ens göra mat, blev kokt korv och rostade mackor x) sedan skulle niklas iväg så gjorde några chokladbollar och kaffe och myste med sagan om de två tornen :) 
Nu är göbben hemma sååå vi lär väl la pysa sen natta nu :) pööööss! 

RSS 2.0