Thinspiration

Ursh, blivit mycket onyttigt senaste dagarna! Bjuder därför på inspo-bilder ^^

Glad påsk osv.

Det blev utgång med mina pojkar på Fredagkväll och idag blev det pizza och kaffe för hela slanten :)

Hann träffa Jonas en sväng också, händer allt för sällan :)

Nu ska jag krypa i säng, imorgon blir det ett långt jobb-pass 9-20!

Bild från i fredags..

Bakis gris..

Blev spontan utgång med Ante igår så nu blev det bakiskäk på subway

Mot gymmet!

Lite träning innan jobbet sitter aldrig fel! Hörs! 💕

Shoppaholic

Detta fick följa med hem idag + en ny ögonbryns penna från UNE (orkar inte ta nån bild)

Köpte steviadroppar med smak på hälsokraft som jag tänkte testa, chokladdropparna kan man tydligen ha i mjölk typ som oboy! sen blev det ett par jeans och en skinväst. Måste dock byta byxorna till en storlek mindre, ska väl egentligen vara glad för det men kändes lite små drygt. Sen skinvästen är jag lite osäker på, tycker den är skitsnygg men den kostade 599:- och jag vet inte riktigt när jag ska använda den.. Vad tycker ni?

Just nu

Blev bara en snabbis hem innan gymmet! :) Visar allt jag köpt när jag kommer hem!

Löning = shopping!

Fick min lön idag, finns bara en sak att göra, SHOPPA!!

Hörs sen! ❤

Just nu

 Sket i att åka till Leding, tar det nån annan dag. 

Hängde med Helge på stan ist och just nu äter vi cecarsallad :D GOTT

Seeeeeeeeeg

Är otroligt seg idag av någon konstig anledning.. Kan någon bara ge mig en lavett så jag vaknar upp ur mitt zombie-mode?

Alternativ för dig som vill ha det enkelt

Ber om ursäkt att detta har blivit värsta mat-bloggen men eftersom jag fokuserar så mycket på just min kost så har det bara blivit så..

Hur som helst skulle jag bara tipsa om ett jätte enkelt alternativ till frukost/mellanmål/kvällsfika för er som inte orkar mixa smothies eller så..

Här har jag bara blandat lättkvarg, ekologiskt vaniljpulver och sötat sedan med sukrin!

Få kalorier, proteinrikt och enkelt!

Good mornin!

Hej älsklingar!

Vaknade upp idag på världens bästa humör! Solen skiner ute och har nyss käkat frukost (väldigt sen frukost) ska snart lämna fina Leding och åka till staden för lite shopping sedan blir det jobb :)

Bjuppar på bilderna också, min frukost och lite inspirations bilder mm.

 

You may say I'm a dreamer but I'm not the only one

 

Beroende

Hurskajagkunnaståuttillnästasäsongkommer!?

LCHF-pizza!

Är fortfarande i Björna hos mammi och pappi, dock åkte de till fjälls idag så det är bara jag och brorsan hemma just nu :)

Hur som haver så unnade jag mig pizza idag! Gjorde en LCHF-pizza som blev riktigt god! Hittade recpetet på ngn matblogg och man skulle använda mandelmjöl ist för vanligt mjöl.. var lite orolig att det skulle verkligen smaka mandel men det smakade jätte likt vanlig "hemma pizza" förutom att det kanske var lite smulig.. Men ger den ändå ett MVG i betyg! Väldigt mättande var den också och det är ju aldrig fel ;)

Orkar inte lägga upp receptet just nu, men om det är ngn som vill att jag ska lägga upp receptet senare så kan ni ju slänga in en kommentar :)

Snack

Är hemma hos Mami och Papi just nu, hade en riktigt trevlig vistelse i Umeå tidigare idag så somnar nog med ett leende på läpparna ikväll! :)
 
Avslutar dagen med att kolla på Bones och käkar lite snacks ;) Mumma! ♥
 
 
Fast måste bara klaga liite på att jag köpte fel naturgodis.... Parrots är mycket godare enligt min smak :/

På väg mot Ume!

Fredagkväll!

Blir mys med mina favoriter ikväll ;) #foreveralone ..

Give me some suger

Inte för att jag vill låta som värsta know-it-al-hälsofreak men ville bara påpeka till alla som dricker light läsk/saft och tror det är nyttigt att kolla på innehållet och förmodligen kommer det stå att din goda funlight saft eller cola-light innehåller Aspartam och det är INTE nyttigt! Visst.. De innehåller inga kalorier men har du tänk på vad den gör med resten av din kropp? Slutade själv med light för flera månader sen tack och lov!

Det är inprincip rent gift för din kropp. Jag skulle rekommendera att koka egen saft gjord naturligt sötningsmedel isåfall, stevia och Sukrin är bra alternativ och innehåller 0kcal. Och orkar man inte det så är riktigt socker faktiskt bättre om man äter det i rätt mängd.

Just sayn..

Pink wisdom

 

Med bestiz!

Är med Sara just nu och vi har nyss smaskat i oss kvarg-gotti och kollar på Bridget Jones dagbok <3

Dinner is served!

Tänkte ge ett nyttigt och jätte simpelt middagstips!

Detta åt jag idag och det är stekt kött, paprika (vilken sallad/grönsak som helst går bra) och sås gjord på 10% kvarg.

Såsen är alltså i grunden gjord på vanlig kesella, sedan tillsatte jag vatten där jag smulat ner lite av en buljongtärning, smaken är som baken så vilken smak på buljongen du vill ha beror ju på vad du gillar. Jag använde ekologisk grönsaksbuljong och blandade det med kvargen och tillsatte sedan lite svartpeppar.. Hur gott som helst!!

OBS: Var försiktig med buljongen för det blir lätt för salt!

Nånting säger mig att Modo vann matchen..

Bara en känsla ni vet..

Nails!

Har fixat naggla ikväll :) känner lite hat-kärlek till dem eftersom jag vet att de kommer börja gå av snart, dom gör ALLTID det när de väl blivit långa :/

Då kör vi igen då!

Fytusan,kan ju bara säga att jag inte direkt saknat nutriletten.. Men tänkte ändå köra en vecka med det "bara för att"

Min nya nyttiga livsstil har hittills funkat bra! Har bara ätit typ sallad, kvarg, frukt osv sedan förra Torsdan och har redan gått ner 1,5kg :) Men oroa er inte!svälter mig inte, både fredag och lördag belönade jag med "vanlig mat" hehe ;)

Utgång!

Party, paaarrty!!

Samma visa varje helg..

Fruktost!

I brist på annat fick detta bli min frukost idag, inte helt fel måste jag säga även om det kanske inte är en så ordentlig frukost, passar mig bra eftersom jag oftast inte är så hungrig på morgonen! :)

Sedan blir det att piffa till sig lite och springa ner på stan med Sara! :) kulish!

I really hope you get her some day..

Every girl need a boybestfriend

Hänger med Helge på blåbär innan jobbet börjar :) Bakiskäk för Helge och kaffe för mig! Måste bara säga att jag är en så lyckligt lottad tjej som har en så bra vän! :>

Love pink!

Haha,var bara tvungen att ta kort igår kväll! Tog på en rosa tröja som jag sovit i natten innan (för att sova i igen) men skulle inte lägga mig direkt så tog på mig mina mysbrallor och la mig sedan i sängen och lyssnade på musik i headsetet samtidigt som drack vatten.. Haha började garva åt mig själv när jag insåg att jag omedvetet matchat allt i Rosa ;) fattades bara att jag skulle haft mitt ljusrosa nagelack SOM JAG BRUKAR HA!

Working hard

Då var man hemma efter ett kvällspass på jobbet. Jobbar även imorgon på fredag och hela helgen dessutom! :o Tur att man får betalt iaf.. Kan behöva pengarna framöver såatte.

Nu blir det TV-mys och kesella med bär! ;) puss!

 

Hälsokraft!

Köpte hem lite gotti från Hälsokraft idag :) Sukrin är typ sötningsmedel fast naturligt(?) Sedan köpte jag ekologisk grönsaksbuljong, nån dricka som bara smakade sötningsmedel typ..

De små påsarna innehöll "godis" gjord på enbart pressad frukt, gott faktiskt! Inte super-sött som vanligt godis. Ser dock inte så gott ut som ni kan se på bilden ;)

Mumma!

Detta är så sjukt gott och enkelt och samtidigt nyttigt? Fattar inte att jag börjat käka de tidigare ;)

Hällde bara ihop lätt-kesella, hallon, liite lite vatten och lite sötin. Man kan ju såklart använda vilka bär eller frukter man vill och vill man ha en mer flytande smothie eller liknande så tillsätter man bara mer vatten :) Sötin går även att skippa helt om man vill men då blir det lite väl surt enligt min smak.. Går även att använda stevia i om man vill :)

Food!

Nu har jag laddat upp kylskåpet med matlådor med kycklingsallad, keso, kvarg, nutrilette-shakes, frukt, surdegsbröd, smör och mjölk!

Har känt mig så sjukt uppsvullen senaste veckan så tänkte köra lite hälsosammare kost ett tag framöver, wish me goodluck!

Umeå!

Från Sollefteå till Umeå!

 

Var ett tag sen jag var i ume nu, kände nu när jag kom att jag faktiskt saknat det.. Hur som haver, stannar nog här tills imorgon eller på torsdag! ♥

Ikea

Detta fick följa med hem från Ikea i söndags!

 

Ser inte så mycket ut (och det är det inte heller) Kände att jag hellre köper grejer när flytten till nya lägenheten närmar sig, fick iaf med mig ett durkslag, en vitlökspress och såklart doftljus! ♥ (Boken är köpt på Lagerhaus)

Summerburst-Stockholm!

Då var summerburst bokat!
LÄNGTAR till denna sommar, kommer bli så awesome!
 
 
 

Just nu!

Har precis avslutat en shoppingrunda på Ikea och avrundar nu dagen med kaffe och cheesecake ;)

Utgång på G!

Lördag!

Håller på med att laga middag just nu, hoppas bara att det blir bra (är inte så världsvan i köket) hehe..

Senare ikväll blir det utgång så vi får se vad Sollefteå har att bjuda på ;)

Hoppas ni alla har en trevlig fin helg!

Keep calm

Tips!: Följ keeepcalm på instagram, älskar deras bilder!

Mina favoriter..;)

 

Early mornin..

Godmorgon världen!

Såhär pigg och glad är jag idag ;) Sticker till Sollefteå idag, tänkte egentligen dra imorgon men sen kom jag på att jag ändå inte har något bättre för mig så.. :) blir kanske lite seg uppdatering i helgen men ska försöka blogga! Annars kan ni alltid följa mig på instagram, heter Friidaab1 där ;) 

 

RSS 2.0