Underbara fredag!

Sol, sol, sol!

Idag har jag hunnit med mycket. Först gym sedan hem, snabb dusch sedan ner på stan och handlade på bolaget sedan hem igen, sen till affären och köpte gomat och hann lägga och och steka en stund också ;)

Ska snart duscha sedan börja med middagen och invänta min fina Sara! Blir nog lite vin och några cider ikväll också ;) sommarkänslor som pirrar i hela kroppen! Underbart ;D

Blond vs brunett?

Längesen jag var brunhårig nu.. Är så sjukt drygt att färga ljust hela tiden eftersom min utväxt blir så tydlig, går ju bättre nu på sommaren då det bleks i solen (utväxten blir oftast inte lika skarp)

Älskar att vara blond annars, har alltid föredragit det sen jag var 14 och blonderade första gången, men som sagt.. Drygt att underhålla.

Funderar på att göra nått ombre aktigt efter sommaren, typ att man gör mörkare blond ombre fast ändå inte "mörkt" ... Det eller ljusbrun..Vad tror ni??

(Gjorde bilden i en mapp på mobilen så jag vet att den inte är verklighetstrogen men ändå)

Firandet fortsätter..

Tyckte att jag förtjänade att skämma bort mig själv så beställde nyss hem tre stycken bodymist från VS ist bara en som jag tänkte först ;)

"Varsågod Frida, det här förtjänar du! Åh Tack! "

Ä-n-t-l-i-g-e-n

Det tog 7 månader av slit på gymmet, hunger, sötsug, creaving efter pizza hamburgare och chips men jag har äntligen nått ett av mina delmål, att gå ner 10kg!

Vet inte riktigt vart allt försvan x) tycker det inte syns så mycket ändå :p

Firar detta med att ladda upp en gammal bild på mig från januari typ? Hade redan gått ner rätt mycket då men tycker det ändå syns att jag har fått mycke smalare ansikte iaf :)

Önskar man kunde lukta genom datorn...

Sitter och vill beställa grejer från VS eftersom jag hört så mycket bra om dofterna. Har inte luktat på en enda själv så är sjukt svårt att välja :/

Nån som vet någon som luktar gott? Har hört mycket bra om pure seduction så funderar på den body misten och lotionen ^^

Fullt upp

Har verkligen haft fullt upp idag och ingen tid att uppdatera bloggen :o

Tog sovmorgon (jobbar inget fören lördag) sen gynnade jag 12-13 for hem och duscha osv. sen drog jag in till stan och köpte lite smågrejer, åt en sallad och drack kaffe på blåbär, när jag kom hem igen satte jag igång att storstäda lägenheten och sedan stack jag och Helge på Willys och storhandlade. Måste dock dra på Ica imorrn och köpa lite smågrejer de inte hade ;P

Efter de tyckte jag att jag gjort mig förtjänt en 16 minuters på solpalatset eftersom jag inte hunnit sola idag trots världens finaste väder!

Imorgon har jag vilodag från gymmet så ska bara njuta av att inte ha nånting alls att göra! ;)

Måsteskärpamigmendetärkusågott :(

...

Shoppaholicen i mig tittade fram...

Ett par jeans och balerinaskor fick följa med hem idag! Har likadana jeans sen förut men behövde en mindre storlek.. Hehe ..

Sen blev de lite annat också, men orkar inte skriva om de för de var inget speciellt direkt ^^

Nu ska jag försöka få i mig lite käk sen blire gym!

Puss på det! ❤

Clearing my head and healing my soul.

Däckade på golvet efter gymmet. Gud så skönt det var. Måste verkligen skärpa mig med träningen nu, vet egentligen inte varför jag slarvar.. Tycker det är grymt skönt att träna så :p

Imorgon blir det ett kvällspass igen.. Jobbar 07-15:30 imorgon så.. Blir att handla maaaaaassor med mat imorgon när jag får lön! Matmatmatmaaaat ❤

Nu blir det dusch! Hörs ;)

Beroende..

Är det något jag är beroende av just nu så är det att sola och celsius.. ;) märks det i bloggen? Haha x)

Bilder från igår

Eftersom jag och Sara är "sommar-alkisar" som hon brukar säga så kunde vi såklart inte låta bli att öppna upp flaskan med rosé som jag hade hemma och dra på partaj ;)

Såhär normal blir jag efter 2 glas vin.. x)

Värst vad jag ler nu för tiden.. ;)

Underbar dag

Beskrivning av dagen: vakna bakis som ***, sola, vindruvor, mjukglass, lchf-pizza på "balkongen" med bästa vän ❤

I'm in love with you summer!

Ännu en underbar sommardag som spenderas på bästa sätt! måste dock ge mig snart och göra middag så jag får i mig något innan jag drar till gymmet.. ^^

Börjar äntligen se lite resultat av allt slit, trots att jag fuskat lite ;)

Finnsingetbättre ❤ Älskarlivetochlivetälskarmigtillbaka

 

Ok monday, lets do this..

Ny vecka, nya tag!

Hade en riktigt "dålig" vecka förra veckan när det gäller deffen.. Unnade mig på tok för mycket onyttigt och tränade bara måndag-tisdag (fick typ asont i lederna efter det och det gick inte över fören fredag typ?) men nu blir det skärpning igen!

Har skött mig bra idag iaf. Har bakat nyttiga banan-muffins (som bananpannkaka fast muffins) och ska snart dra på gymmet och svettas lite!

Kram på er bästaste läsare ❤

Förlåt..

..men det är för fint väder för att blogga!

Puss på er! ❤

Godaste!

Har nyss tryckt i mig världens godaste middag, kött, lätt-sås och sallad med lite äpple ;) simpelt men så nice!

Funderar på vad jag ska hitta på ikväll, blev lite sugen på att dra ut men de återstår att se :)

Hoppas ni alla har en underbar fredag!

Första sommardagen

Idag var det lätt första riktiga sommardagen! Har glidit runt på stan i bara linne och suttit på uteservering!

Vi (jag och Helge) satte oss även i hamnen ett tag så passade på köpa en celsius på Hemköp innan vi gick ner, riktigt gott alternativ till läsk måste jag säga!

Nu väntar jag på att pappa ska hämta upp mig, spenderar min Fredagkväll i Leding hos mampa ;) ❤

/F

Och på tredje dagen vilade man..

Hej på er!

Har haft en skön vilodag från gymmet idag, har varit med Sara till hennes nya lägenhet som är min gamla lägenhet ;) Dom har total renoverat den sen jag flyttade ut så nu är den asfräsh(?!) :o Nästan så man blir lite irriterad.. Hon ska ju få hyra den för exakt samma hyra som jag gjorde men komma få det mycket finare, de kunde inte fixat där när jag bodde där liksom? x) men är glad för hennes skull iaf! Jag har ju iaf större nu ;)

Blev lunch på stan sedan, åt godaste cecarsalladen i stan ;) snodde Saras brillor och tog en stekar bild också, bara för att vara cool liksom!

Nu får vi se vad som blir ikväll, tror jag ska ta det lugnt i soffan bara ;)

/F

Ibland blir det inte som man tänk sig..

Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig, mina banan-pannkakor tex.

Blev snarare banan-röra.. Inte så fint att titta på, MEN GOTT!

Slängde ihop: En mosad banan, En äggvita, lite kokosmjöl och en skätt mandelmjölk!

Om någon har tips på hur man kan göra dem mer hållbara så lämna gärna en kommentar ;)

Sådärja!

Såååå! Blev ett skönt pass på Friskis! Körde kondition och lite bröst sedan när jag var klar streckade jag ordentligt sen blev de promenad till Hörnett där jag sprang in på Konsum och köpte naturgotta (typ ända stället i stan där de har bra utbud och rätt märke!)

Promenerade sedan hem (blev ca 9km promenad fram och tillbaka), slängde i mig käk och duschade :) nu ska jag snart dra på mig mysar kläder sen parkera mig i soffan!

Nykter utgång

Ja, rubriken talar ju mycket för mig själv :)
Blev nykter utgång för mig igår! Kände mig faktiskt duktig som höll mig från att dricka eftersom jag blev erbjuden HELA TIDEN.. Seriöst, varför ska folk ha ett sånt problem med att en person väljer att vara nykter?

Hur som haver, ska försöka vara duktig och dra mig till gymmet innan det stänger. Ville egentligen ta en långpromenad också men vädret ser ut att vara sådär .. Aja vi ser väl!

/F

Förlåt!

Haha, känner mig så tjatig som lägger upp bilder på min mat och tjatar om min träning hela tiden men jag är BESATT!

Funderar på att skaffa en till blogg där jag kan fokusera på att skriva mer om vad/hur jag tränar och lägga upp recept på käk osv... "håller igen" ganska mycket för att inte bombardera bloggen med fitspo osv x) Dock är jag ju inte direkt "fit" eller vältränad eller har så mycket kunskap x) Vad tycker ni??


Hur som helst... Unnade jag mig denna goda middag idag! LCHF-pizza med kalkon och celsius! Sjukt gott! Men nästa gång ska jag nog ändra receptet liiite så bottnen inte blir lika torr och smulig, just det här receptet var från nätet så! :)

Drog på gymmet och kom hem med detta?

Haha, tänkte bara springa in på kicks efter gymmet och köpa torr-shampo men fick med mig lite mer hem x)

Torr-shampo (som sagt), Lila ögonskugga, två linnen från BikBok, ett linne från HM och värdens sötaste shorts i min favorit färg ;)

Nu har jag duschat, käkat lite sallad och parkerat mig i soffan :) ska chilla ett tag nu innan kvällens äventyr ;)

/F

Byggar frulle

Godmorgon!

Tänkte jag skulle lägga upp en bild på min intressanta mat så ni vet vad jag äter liksom!

Dagens frukost blev surdegsknäcke och proteinshake (oneegg) som för övrigt smakar bläääääääää... Vet inte om alla proteinshakes smakar dåligt men kan ju säga att jag hellre dricker nutrilett med chokladsmak än denna.. (Och nutrilett är ju inte direkt känt för att vara gott)

 

Buhu ;(

Noterat: Om du får ett migrän-anfall på gymmet, gå bara hem. Stanna inte och försök göra ditt bästa för det är ingen bra idé.. #död

/F

I can, I will

Ny dag även imorgon. Nu säger jag godnatt ❤

 

Oh my chocolate..

Jag fattar inte att jag inte testat detta tidigare!

Lättmjölk blandat med kakao och sötat med några droppar stevia (jag tog stevia med smak, 2 droppar choklad och 1 med vanilj) sååå gott när man har choklad-sug ;)

Sunshine!

Solen har äntligen hittat till övik! Har varit ledig idag och bara chillat hemma!

Öppnade upp min "franska balkong" eller vad det heter och stekte i solen ett tag innan middan! Så himla skönt! :D


Nu blir det en sväng förbi Friskis för att köra ben! (Som ni kan se behöver de tajtas till lite innan shorts och klänning värmen kommer)

/F ❤

Deff!

Äntligen känns det som jag kan börja deffa "ordentligt" nu när jag både fått mitt paket från fitnesguru och fått flytta in osv!

Har ju som sagt fått mitt paket nu! De innehöll: oneegg (proteinpulver), kokosfett, fitnesnudlar och oneheat!

Började iaf dagen med att göra en baconsallad! (Jobbade natt så åt lunch direkt när jag vaknade) blev faktiskt jättegod än fast jag inte hade så mycket i den (isbergssallad, gurka, bacon och söndersmulad 10% fetaost)

Nu ska jag snart dra dig mot jobbet, hann inte på gymmet idag så tänkte att jag skulle gå till jobbet ikväll! :)

Funeral

Idag var mormors begravning, blev ett fint men sorgligt avsked ❤

Har iaf flyttat nu och fått någorlunda ordning. Så förhoppningsvis återgår vardagen till det vanliga nu så då kommer jag vara mer aktiv på bloggen igen :)

Första maj!

Hej på er!

Hoppas ni alla hade en trevlig Valborg igår!

Min Valborg bestod av go-mat (grillad fläskfilé, vildavästern-sallad + lite annat gott!) sedan var det förfest hos Helge med trevligt folk och sedan drog vi på cannan! Mycket trevligt ;)

Nu chillar jag hos mor och far, har inte fått mina nyklar än så har inte flyttat in i nya än, blir förhoppningsvis imorgon :)

Uppdaterar er senare! ❤

/F

RSS 2.0