Välkommen hem till oss!

Ja rubriken talar ju för sig själv :) 

 
Här är några bilder på hur det ser ut hemma hos oss för tillfället. Är riktigt nöjd med hur bra vi fått till det på bara tre månader (men då var vi ju i chile i 3,5 vecka också)  Det här är alltså rummet vi är inprincip "klara" med. Förutom att vi funderar på en större soffa, dock älskar vi båda denna soffa sååå mycket för den är så skön och bekväm. Så vi får se. Sen måste vi skaffa nån typ av lampa ovanför bordet också, är sugen på en kopparfärgad för att få lite färg i rummet.
 
Sen har vi köket, sovrummet och lite grejer i badrummet kvar att fixa, la inte upp några bilder på dem än utan det kommer när vi är "klar" med de rummen. Vi ska ju bland annat köpa sänggavel och sängbord till sovrummet och eventuellt en malmbyrå. Och i köket ska vi ha en köksö med barstolar. I badrummet så är det "tvättstuge delen" kvar som egentligen bara behöver lite styling. Men det får ni som sagt se då när det är klart :) 
 
Om jag inte hunnit flytta ännu en gång innan dess dvs. Hahah, ni vet ju hur jag är, klarar inte av att bo på ett ställe mer än ett år typ. x)
 
 
 
 
 
Vad tror ni om det? Har ni några fler ideér? 
 
 
 
/Frida
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0